látogató számláló

Fura világ (Strange World) - trailer + plakát

A Walt Disney Animation Studios vadonatúj akció-kalandfilmje egy feltérképezetlen és veszedelmekkel teli földre kalauzol el, ahol fantasztikus lények várják a legendás Clade felfedezőcsaládot. A köztük dúló ellentétek azonban veszélyeztetik legújabb és eddigi legfontosabb küldetésüket...

A korábbi előzetes magyar változata ide kattintva tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2022. november 24. strange_world_maxresdefault.png


Nincs baj, drágám (Don't Worry Darling) - a magyar hangok

Minden tökéletes. Alice (Florence Pugh) és Jack (Harry Styles) szeretik egymást, boldogok, és a férfi munkahelye által fenntartott kisvárosban, Victoryban, egy szép házban élnek. Körülöttük mindenki szép, boldog, és ugyanannál a titokzatos cégnél dolgozik. 
De mit csinálnak, amikor nincsenek otthon? Mivel foglalkozik ez a bőkezű vállalat? Alice először unalmában kezd kérdezősködni, azután egyre több furcsa részletre akad, és a cég képviselőinek nagyon nem tetszik a kíváncsisága. Számukra, úgy látszik csak az a lényeg, hogy senki ne tudja meg, min dolgoznak – és bármire hajlandóak, hogy megőrizzék a titkaikat. 

A hátborzongatóan izgalmas filmet a rendezője, Olivia Wilde szerint az Eredet, a Mátrix és a Truman-show ihlette.


Kopogás a kunyhóban (Knock at the Cabin) - trailer + magyar előzetes + plakát

Egy kislány a szüleivel egy elhagyatott kunyhóban vakációzna, azonban négy fegyveres idegen túszul ejti őket, és azt követelik a családtól, hogy hozzanak meg egy képtelen döntést az apokalipszis elkerülésének érdekében. A család a külvilággal szinte nem tud kommunikálni, így kell eldönteniük, mit hisznek el és mit nem, mielőtt mindennek vége.

M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Idő, Széttörve) új, izgalmas thrillerének  főszereplői Dave Bautista (Dűne, A galaxis őrzői-filmek), a Tony- és Emmy-jelölt Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter – Mit rejt a gyilkos agya), Ben Aldridge (Pennyworth, Bolhafészek), a BAFTA-jelölt Nikki Amuka-Bird (Meggyőző érvek, Idő), az itt debütáló Kristen Cui, Abby Quinn (Kisasszonyok, Forródrót) és Rupert Grint (Servant, a Harry Potter-sorozat).

A forgatókönyvet M. Night Shyamalan, Steve Desmond és Michael Sherman írta Paul Tremblay bestsellere alapján.

Tervezett hazai bemutató: 2023. február 2. knock_at_the_cabin_1000.png


süti beállítások módosítása