látogató számláló

Kopogás a kunyhóban (Knock at the Cabin) - magyar plakát

M. Night Shyamalan új filmjének magyar előzetese itt tekinthető meg. knock_at_the_cabin_pic01.png


Kritika: Vérapó (Violent Night)

Ünneprontók.

A képlet igen egyszerű: Tapló Télapó + John Wick = Vérapó.

Adva van egy kiégett Mikulás (David Harbour), aki már teljesen kiábrándult a világból és a benne élő emberekből. Viszont továbbra is végzi a feladatát: ajándékokat szállít a családokhoz. A Mikulás éppen a nagyon gazdag Lightstone családnál időzik, hogy kipihenje az éjszaka fáradalmait, amikor egy csapat gazfickó töri meg az este csendjét. A Mikulás menekülőre fogná, azonban a gyermeki ártatlanságba vetett hite ezt nem engedi, és tettre sarkallja. Innentől kezdve pedig nem egy csendes éj kezdődik el...


Super Mario Bros.: A film (The Super Mario Bros. Movie) - 2. magyar előzetes + plakátok

A Nintendo és az Illumination új animációs filmje a Super Mario Bros. világában játszódó fergeteges kaland-vígjáték.

Mario és Luigi, a nagybajszú vízvezeték-szerelő testvérpár mellett az összes fontos karakter szerephez jut a filmben: felbukkan Peach hercegnő, Bowser, Toad, Donkey Kong, Cranky Kong, Kamek és Spike is.

A forgatókönyvet Matthew Fogel (Minyonok: Gru színre lép, A Lego-kaland 2) jegyzi, a filmet Aaron Horvath és Michael Jelenic (Tini Titánok, harcra fel!, Tini Titánok: A film) rendezte. 

Tervezett hazai bemutató: 2023. március 30. 2023. április 6. super_mario_bros_720_8.png


Avatar: A víz útja (Avatar: The Way of Water) - 3. magyar előzetes

Az AVATAR: A VÍZ ÚTJA több mint egy évtizeddel az első rész eseményeit követően meséli el a Sully család (Jake, Neytiri és gyermekeik) történetét; a rájuk leselkedő veszélyeket, az életben maradásért vívott harcaikat, az őket sújtó tragédiákat és azt, meddig képesek elmenni, hogy biztonságban tudhassák egymást.

A James Cameron rendezésében, Cameron és Jon Landau produceri felügyeletével készült film szereplői Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement és Kate Winslet.

Hazai bemutató: 2022. december 15. avatar_2_1000_4.png


Elemi (Elemental) - magyar előzetes + plakát

A Disney és a Pixar új filmje, az ELEMI egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változtatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.

Tervezett hazai bemutató: 2023. június 15. elemental_1000_2.png


Kokainmedve (Cocaine Bear) - trailer + magyar előzetes + plakát

1985-ben egy drogfutárnak lezuhant a repülője, és az eltűnt kokaint megette egy fekete medve. Ez az igaz történet ihlette ezt a vad thrillert, melyben egy zsarukból, bűnözőkből, turistákból és tinédzserekből álló csoport gyűlik össze egy georgiai erdőben, ahol egy 230 kilós csúcsragadozó bődületes mennyiségű kokaint kebelezett be, és bekokózva tombolni kezd, mert még több port – és vért - kíván…

A főszereplők Keri Russell (Foglalkozásuk: amerikai), az Emmy-díjas Margo Martindale (Foglalkozásuk: amerikai), az Emmy-díjas Ray Liotta (A maffia szentjei), Alden Ehrenreich (Solo: Egy  Star Wars-történet), O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Jesse Tyler Ferguson (Modern család), Kristofer Hivju (Trónok harca), Kahyun Kim (Amerikai istenek), Christian Convery (Sweet Tooth: Az agancsos fiú), Brooklynn Prince (Floridai álom), és az újonc Scott Seiss. 

A filmet Elizabeth Banks rendezte (Charlie angyalaiTökéletes hang 2), a producerek az Oscar-díjas Phil Lord és Chris Miller (Pókember – Irány a Pókverzum, A Mitchellék a gépek ellen) és Aditya Sood (Mentőexpedíció).

Tervezett hazai bemutató: 2023. február 23. cocaine_bear_1000.png


Transformers: A fenevadak kora (Transformers: Rise of the Beasts) - teaser trailer + magyar előzetes + plakát

A TRANSFORMERS: A FENEVADAK KORA ugyanazt az akciódús és látványos formulát hozza, amely világszerte elragadta a közönséget. A mozinézőket a 90-es évekbe röpíti, egy világkörüli kalandba az Autobotokkal, miközben behozza a Transzformerek egy teljesen új fajtáját – a Maximálokat – az Autobotok és az Álcák harcába. A filmet Steven Caple Jr. rendezte, a főszereplők Anthony Ramos és Dominique Fishback. 

Tervezett hazai bemutató: 2023. június 8. transformers_rise_of_the_beasts_720.png


A galaxis őrzői volume 3. (Guardians of the Galaxy Volume 3) - trailer + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2023. május 4. gotg_3_maxresdefault.png


Indiana Jones és a sors tárcsája (Indiana Jones and the Dial of Destiny) - trailer + plakát

Indiana Jones várva várt ötödik kalandja végre megkapta az első előzetesét. Tervezett hazai bemutató: 2023. június 29. indiana_jones_5_maxresdefault.png


Mi a helyzet az Avatar: A víz útja HFR változatával a hazai mozikban?

Rákérdeztünk az Avatar: A víz útja hazai forgalmazójánál, a Forum Hungary-nél, hogy mit lehet tudni a film HFR (high frame rate) változatának hazai elérhetőségéről; mely mozikban találkozhatunk ilyennel.
Azt a választ kaptuk, hogy amelyik mozi technikai felszereltsége alkalmas a HFR megjelenítésére, annak a vásznain ilyen formában láthatjuk a filmet. 


Fura világ (Strange World) - a magyar hangok

A Walt Disney Animation Studios vadonatúj akció-kalandfilmje egy feltérképezetlen és veszedelmekkel teli földre kalauzol el, ahol fantasztikus lények várják a legendás Clade felfedezőcsaládot. A köztük dúló ellentétek azonban veszélyeztetik legújabb és eddigi legfontosabb küldetésüket… 


süti beállítások módosítása