látogató számláló

Batman (The Batman) - 2. magyar előzetes + plakát

Batman (Robert Pattinson) már két éve rója Gotham City utcáit, és üldözi a város gonosztevőit – így hát egyre mélyebbre merül a sikátorok sötétségébe. Már alig néhány emberben bízhat: mindenfelől korrupt hivatalnokok és romlott nagymenők veszik körül. Csupán Alfred Pennyworth-szel (Andy Serkis) és Jame Gordon hadnaggyal (Jeffrey Wright) oszthatja meg a titkait. Egyedül maradt: rajta kívül nincs más, aki bosszút állhatna a város lakóinak sérelmeiért.
Egy gyilkos épp Gotham elitjét veszi célba, és a szadista machinációi után hátrahagyott titokzatos nyomok a világ legnagyobb detektívjét a város alvilágába vezetik. Ott találkozik Selina Kyle-lal, vagyis Macskanővel (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepottal, a Pingvinnel (Colin Farrell), Carmine Falcone-nal (John Turturro) és Edward Nashtonnal, Rébusszal (Paul Dano). A bizonyítékok azonban a saját otthona felé vezetik, és minél jobban szűkül a gyanúsítottak köre, annál félelmetesebbé válik.
Batmannek új szövetségeket kell kötnie, le kell lepleznie az igazi bűnöst, és meg kell szabadítania Gothamet a hatalmaskodás és a korrupció pestisétől.

Az egyik legmenőbb képregényhős fantasztikus szereposztással tér vissza, és közben látványosabb, izgalmasabb és keményebb, mint valaha.

Tervezett hazai bemutató: 2022. március 3. batman_2022_720_2.png


Uncharted - 2. magyar előzetes + plakát

Nathan Drake-et mindenki ismeri. És mindenki találkozott már vele, aki keresett kincset Amazónia esőerdeiben, vetődött partra néptelen karibi szigeten, vagy bunyózott tibeti műkincsrablókkal. A világ legvagányabb kalandor kincsvadásza (Tom Holland) a 21. század Indiana Jonesja – akinek a jövője legalább olyan bizonytalan, mint a múltja.
De ez most megváltozik.
A világsikerű videójáték alapján készülő, több kontinensen forgatott kalandfilm a játékok előtt játszódik: az derül ki belőle, hogy miért lépett Nathan Drake a bűn útjára, hogyan lett kincsvadász, és miért olyan sikeres benne.

Ruben Fleischer rendező otthonosan mozog a vagány hősök világában: a Zombieland és a Venom után új vidéket jár be, és az ő valamint a két főszereplő, Tom Holland és Mark Wahlberg neve garantálja a nagy kalandot. Az alapanyag, a PlayStationös Uncharted játék minden idők egyik legtöbb példányban eladott videójáték-franchise-ja.

Hazai bemutató: 2022. február 10. uncharted_720_2.png


Kritika: Rémálmok sikátora (Nightmare Alley)

Szemfényvesztők.

Guillermo del Toro legújabb alkotása a rendező sokáig dédelgetett projektje volt, viszont most zöld utat kapott, így megfilmesíthette a William Lindsay Gresham tollából származó történetet. A végeredményen az elejétől a végéig látszódott, hogy mély tisztelettel nyúlt az alapműhöz. Csak sajnos ez az előnye és a hátránya is egyben. A bevezetés ugyanis nagyon hosszú és monoton, ráadásul az arányokkal sem bánik úgy a film, ahogy kellene, ami miatt a Rémálmok sikátora nem lett kimagasló a zsánerén belül.


Pillants bele a Netflix 2022-es filmjeibe!

Új történetek csodálatos világa vár arra, hogy felfedezd. Idén a Netflix filmek univerzuma vadonatúj vígjátékokkal, akcióthrillerekkel, rejtélyekkel, drámákkal, folytatásokkal és megannyi műsorral bővül.

Minden egyes héten. Minden hangulathoz van megfelelő film. Van, amelyik megnevettet vagy megríkat, van, amelyik megdobogtatja a szíved vagy felpumpálja az adrenalinod, de olyan is akad, amelyiktől tűkön ülsz. Úgyhogy kapcsold le a villanyt és kapcsold be a Netflixet, mert nálunk minden este moziest. knives_out_2_pic01.png


Rémálmok sikátora (Nightmare Alley) - a magyar hangok

Az 1940-es években játszódó történet főszereplője Stanton Carlisle, egy karizmatikus férfi, akire monstanság rájár a rúd. Amikor azonban sikerül a látnoki képességű Zeena és szebb napokat látott férje, Pete bizalmába férkőznie egy utazócirkusznál, megváltja jegyét a siker felé. Elsajátítja a szemfényvesztés művészetét, s új tudását hasznosítva kopasztja meg a New York-i elitet. Az erényes Mollyval az oldalán, Stanton egy veszélyes üzletembert szemel ki következő delikvenseként. Tervében segítségére van egy rejtélyes pszichiáternő, aki talán még nála is manipulatívabb.

A víz érintéséért Oscar-díjat nyert Guillermo del Toro legújabb filmje William Lindsay Gresham 1946-ban kiadott regényének második filmadaptációja.


Halál a Níluson (Death on the Nile) - 2. magyar előzetes + plakátok

Nyomokban Armie Hammert tartalmazhat.

A belga detektív, Hercule Poirot egyiptomi vakációja egy folyami gőzösön ijesztő fordulatot vesz, amikor a hajón utazó álompár idilli nászútját gyilkosság zavarja meg. A végeláthatatlan sivatagban, a gízai piramisok lábánál kibontakozó rejtélyben a féktelen szenvedély és az őrjítő féltékenység éppúgy főszerepet játszik, mint a változatos hátterű és kifogástalanul öltözött utazók, akik sötét fordulatok elé néznek, mielőtt szembesülnek a végső, döbbenetes megoldással.

Tervezett hazai bemutató: 2022. február 17. death_on_the_nile_1000_3.png


A texasi láncfűrészes mészárlás (Texas Chainsaw Massacre) - szinkronizált + feliratos korhatáros előzetes

Közel 50 év rejtőzködés után visszatér Bőrpofa, hogy halálra rémítsen néhány idealista fiatalt, akik akaratlanul megbolygatták gondosan felvértezett világát egy távoli texasi kisvárosban.

Premier: 2022. február 18. texaschainsaw_2022_720_1.png


süti beállítások módosítása