látogató számláló

Játék: nyerj páros belépőt "Az ördögűző: A hívő" c. film premier előtti vetítésére!

Idén lesz pontosan 50 éve, hogy a filmtörténet egyik legrémisztőbb horrorfilmje megérkezett a mozivásznakra, világszerte sokkolva a közönséget. Idén új fejezet indul: a Blumhouse-tól, és a Halloween-sorozatot feltámasztó David Gordon Green rendezőtől érkezik Az ördögűző: A hívő.

Mióta 12 évvel ezelőtt egy haiti földrengésben meghalt a terhes felesége, Victor Fielding (a Tony-díjas és Oscar-jelölt Leslie Odom, Jr.) egyedül neveli a lányát, Angelát (Lidya Jewett).

Ám amikor Angela és barátnője, Katherine eltűnnek az erdőben és csak három nap múlva kerülnek elő, úgy, hogy semmi emlékük sincs arról, mi történt velük, ez olyan események láncolatát indítja be, amelyek arra kényszerítik Victort, hogy szembesüljön a gonosszal, és rémületében és kétségbeesésében megkeresi az egyetlen élő embert, aki tanúja volt ilyesminek korábban: Chris MacNeilt (Ellen Burstyn). Ő az a színésznő, akinek életét örökre megváltoztatta az, ami a lányával, Regannel történt öt évtizeddel korábban. És most ő próbál meg segíteni a szülőknek, amikor fél évszázad múltán a gonosz újra felüti fejét…

Az ördögűző: A hívő című filmet most 5 szerencsés ember – partnerével együtt – premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.

Nyerj páros belépőt Az ördögűző: A hívő c. film premier előtti vetítésére, amely 2023. október 10-én este lesz egy budapesti moziban!

Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnewshu[kukac]gmail[pont]com címre*, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya Démon legyen.

A leveleket október 8-án 23:59-ig várjuk, másnap sorsolunk és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el. 
Sok szerencsét mindenkinek!

*Természetesen a fenti e-mail címben szükséges a megfelelő karakterekre cserélni a [kukac]-ot és a [pont]-ot. (Sajnos bármennyire is egyszerű lett volna normális formában ideírnunk a címet, a spambotok miatt a jövőben ezt nem szeretnénk megtenni.) 
FIGYELEM! Az e-mail címünk nemrégiben megváltozott; a régi címünkre NE küldjetek levelet. 


süti beállítások módosítása