látogató számláló

Játék: nyerj családi belépőt a "Trollok: Együtt a banda" című film premier előtti vetítésére!

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár (#ágpacs)! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit.

Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is.

A Trollok: Együtt a banda című film premier előtti vetítésére most három darab családi belépőt sorsolunk ki a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.

Nyerj családi belépőt a Trollok: Együtt a banda c. film premier előtti vetítésére, amely 2023. október 25-én kora este lesz egy budapesti moziban!

Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, töltsd ki az alábbi űrlapot!

A kitöltött űrlapokat október 20-án 12:59-ig várjuk, aznap sorsolunk és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontosan megadott adatokkal ellátott jelentkezéseket fogadunk el. Egy játékos csak egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag az alábbi űrlapon keresztül fogadjuk el. 
Sok szerencsét mindenkinek!

A nyerteseket értesítő e-mail a dvdnewshu[kukac]gmail[pont]com címről fog érkezni. Probléma esetén ugyanezen a címen tudtok minket elérni.


süti beállítások módosítása