látogató számláló

Napóleon (Napoleon) - 2. trailer + magyar előzetes + plakát

A semmiből jött, elképesztő elszántsággal kapaszkodott a hatalomba, mindent megszerzett, majd mindent elveszített. Napóleon (Joaquin Phoenix) rendkívüli életet élt, a nagy francia forradalom közkatonájából, a harcos forradalmárból uralkodó, egész Európa leigázója lett. És közben halálosan szerelmes volt Jozefinába (Vanessa Kirby), akit – mint az egész birodalmát – először meghódított, azután elveszített.
Ridley Scott rendező a korábbi filmjeihez méltó nagyságú filmet készített: szemkápráztató látvánnyal, óriási tömegjelenetekkel és a nagy csaták lélegzetelállító életre keltésével tette feledhetetlenné a köztársaságpártinak induló, császárrá váló, és végül magányos száműzetésben meghaló férfi történetét.

Ridley Scott korunk egyik legnagyobb, legsikeresebb rendezője, aki a Gladiátorral és a Mennyei királysággal is megmutatta már, hogy a látványos történelmi filmek mestere, és számtalan legenda fűződik a nevéhez, többek között A szárnyas fejvadász, az Alien, A Sólyom végveszélyben, a Mentőexpedíció is.
Ezúttal Napóleon, az egész Európát leigázó hadvezér életéről és szerelmeiről készített filmet az Oscar-díjas Joaquin Phoenix főszereplésével.

Hazai bemutató: 2023. november 23. napoleon_720_2.png


Játék: nyerj családi belépőt a "Trollok: Együtt a banda" című film premier előtti vetítésére!

Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár (#ágpacs)! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit.

Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is.

A Trollok: Együtt a banda című film premier előtti vetítésére most három darab családi belépőt sorsolunk ki a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.


Kritika: Az ördögűző - A hívő (The Exorcist: Believer)

Isten ments!

Az Ördögűző: A hívő vetítésére nulla elvárással indultam el. A mozizás előtt ránéztem az IMDb oldalára és láttam, hogy kemény 5,1 ponton áll a tízből, valamint a Metascore adatok sem kecsegtettek túl sok jóval... Természetesen azt írnom sem kell, hogy Az ördögűző legújabb részének a helyzetét a rendező-társíró személye tovább rontotta: David Gordon Green leginkább az új Halloween-trilógia kapcsán juthat eszünkbe, és bárcsak ne jutna… 


süti beállítások módosítása