látogató számláló

Játék: nyerj páros belépőt a "Lisa Frankenstein" c. film premier előtti vetítésére!

Ez a rendhagyó romHANTikus vígjáték az elismert forgatókönyvíró, Diablo Cody (Juno, Pszichoszingli, Ördög bújt beléd) legújabb filmje egy félreértett tinédzserről és gimis szerelméről, aki történetesen egy jóképű hulla. Miután a fiú egy sor mókásan borzalmas körülmény összejátszása nyomán életre kel, a pár gyilkos útra indul, hogy rátaláljon a szerelemre, a boldogságra… és néhány hiányzó testrészre.

A Lisa Frankenstein című filmet most 5 szerencsés ember – partnerével együtt – premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.

Nyerj páros belépőt a Lisa Frankenstein c. film premier előtti vetítésére, amely 2024. február 7-én este lesz egy budapesti moziban!

Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnewshu[kukac]gmail[pont]com címre*, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya Feltámadás legyen.

A leveleket február 4-én 23:59-ig várjuk, másnap sorsolunk és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos tárggyal és névvel ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el. 
Sok szerencsét mindenkinek!

*Természetesen a fenti e-mail címben szükséges a megfelelő karakterekre cserélni a [kukac]-ot és a [pont]-ot. (Sajnos bármennyire is egyszerű lett volna normális formában ideírnunk a címet, a spambotok miatt a jövőben ezt nem szeretnénk megtenni.) 
FIGYELEM! Az e-mail címünk nemrégiben megváltozott; a régi címünkre NE küldjetek levelet. 


süti beállítások módosítása