látogató számláló

Abigail - magyar előzetes + plakát

A gyerekek néha olyan rémesek.

Miután egy csapat botcsinálta bűnöző elrabolja egy nagyhatalmú alvilági figura 12 éves balerina lányát, csak annyit kell tenniük az 50 millió dolláros váltságdíj begyűjtéséhez, hogy egy éjszakán át vigyáznak a kislányra. Ám az elhagyatott villában a gyerekrablók egymás után kezdenek eltünedezni, és rémületük egyre fokozódik, amikor rájönnek, hogy nem egy átlagos gyerekkel vannak összezárva…

A Radio Silence - azaz Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezői kollektívája (Aki bújt, Sikoly (2022), Sikoly VI) – új nézőpontú, merész, vérszomjas vámpírhorrorjának forgatókönyvét Stephen Shields (A gyermek, Zombie Bashers) és Guy Busick (Sikoly-sorozat, Aki bújt) írta.

A címszerepet Alisha Weir (Matilda - A musical, Darklands) játssza, a gyermekrablókat pedig Melissa Barrera (Sikoly-sorozat, In the Heights - New York peremén), Dan Stevens (Gaslit: A Watergate-botrány, Légió), Kathryn Newton (A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, Freaky), William Catlett (Fekete villám, Igaz történet), Kevin Durand (A kaptár: Megtorlás, X-Men kezdetek: Farkas) és Angus Cloud (Eufória, North Hollywood).

Tervezett hazai bemutató: 2024. április 18. abigail_720.png


A méhész (The Beekeeper) - a magyar hangok

Egy férfi egyszemélyes, brutális bosszúhadjáratának tétje országos szintűre nő, miután kiderül róla, hogy korábban a Méhészek néven ismert befolyásos és titkos szervezet ügynöke volt.


Argylle: A szuperkém (Argylle) - a magyar hangok

Minél nagyobb a kém, annál nagyobb a hazugság. Matthew Vaughn (a Kingsman-filmek, Ha/ver) újabb eszelős agymenése az Argylle: A szuperkém, ez a fékezhetetlenül szellemes, a valóságot kicsavaró, a világot körbecikázó kémthriller. 
Bryce Dallas Howard (Jurassic World-filmek) alakítja Elly Conwayt, aki egy bestseller kémregény-sorozat remeteéletet élő szerzője. Számára az idilli boldogságot az jelenti, ha este otthon ülhet a számítógépével és a macskájával, Alfie-val. Ám amikor Elly fikciós könyveinek cselekménye – melyek középpontjában az Argylle nevű szuperkém áll, valamint a küldetése, hogy leleplezzen egy globális kémszindikátust – tükrözni kezdi egy valódi kémszervezet titkos akcióit, az otthoni csöndes esték múltbéli emlékké válnak. Aiden (az Oscar-díjas Sam Rockwell), a macskaallergiás kém társaságában Elly (Alfie-val a hátizsákjában) menekül, és bejárja a fél világot, hogy mindig egy lépéssel a gyilkosok előtt maradjon, miközben Elly kitalált világa és a való világ közti határok elkezdenek összemosódni. 
A sztárszereposztásban olyan neveket találunk, mint Henry Cavill (Vaják), John Cena (Halálos iramban 10), az Oscar-díjas Ariana DeBose (West Side Story), a Grammy-díjas popsztár Dua Lipa (Barbie), az Emmy-díjas és Oscar-jelölt Bryan Cranston (Breaking Bad), az Emmy-díjas ikonikus komika, Catherine O’Hara (Schitt’s Creek), Sofia Boutella (Kingsman – A titkos szolgálat) és a legendás Samuel L. Jackson. Alfie szerepében Chipet láthatjuk, aki a valóságban a szupermodell Claudia Vaughn (lánykori nevén Schiffer) macskája. 
Az Argylle rendezője és producere Matthew Vaughn, a forgatókönyvet Jason Fuchs (Látlak) jegyzi. A film producerei Matthew Vaughn, Adam Bohling (a Kingsman-filmek), Jason Fuchs és David Reid (a Kingsman-filmek). A vezető producerek Adam Fishbach, Zygi Kamasa, Carlos Peres és Claudia Vaughn. 


süti beállítások módosítása