látogató számláló

Másnaposok 2. - magyar teaser

van egy eredeti magyar elő-előzetesünk, ami annyiban különbözik az eredetitől, hogy a feliratok (cím, kritikarészletek) magyarul jelennek meg, valamint hiányzik az a részlet, ahol a szereplők megszólalnak. a videó a folytatásban...


InterCom hírek (2011. március 10.)

Ezen a héten: Premier: Los Angeles; Jennifer Aniston az Arénában; Zöld lámpás-napok; Harry Potter – az ereklyék ára; és kivételesen Top 10 Országos (2011. március 3-9.)


Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. rész - DVD & BD

Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. rész – a régóta várt finálé első része 2011. április 15-től megvásárolható DVD-n és Blu-rayen. A Harry Potter-sorozat befejező kalandjának első részében a teljes korábbi szereplőgárdát viszontláthatjuk. A megjelenés előkészíti a finálé második részének, a Harry Potter és a Halál Ereklyéi II. rész nyári mozis bemutatóját. A J.K. Rowling nagy sikerű könyve alapján készült Harry Potter-sorozat a történelem legmagasabb mozis bevételével büszkélkedő franchise-a.


Transformers 3 - szinkronos előzetes

ki mire számít a 2. rész után?


Hopp - magyar plakát

máris gyönyörködhettek benne, a folytatásban...


UIP: 2011. májusi megjelenés

Dominic Toretto és Brian O'Conner visszatér, majd megtekinthetjük Simon Pegg és Nick Frost túráját egy űrlénnyel...


UIP: 2011. áprilisi megjelenések

Áprilisban megnézhetjük az ifjú húsvéti nyuszi hollywoodi kalandjait, Simon Pegg és Nick Frost túráját egy űrlénnyel, végül pedig Kenneth Branagh új filmjét is megtekinthetjük...


Eric Prydz - Gép nélkül repülni

Eric Prydz mára olyan népszerű DJ, hogy a világ összes pontján látni-hallani kívánják. Csakhogy a világ összes pontja ritkán láthatja-hallhatja, minthogy Eric fél a repüléstől, így fellépéseit többnyire Európára korlátozza. Az európaiak nem kis örömére.


Csúcshatás - magyar feliratos előzetes

videó a folytatásban


Kung Fu Panda 2 - új szinkronos előzetes

íme a legújabb magyar előzetes


süti beállítások módosítása