látogató számláló

Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. rész - DVD & BD

Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. rész – a régóta várt finálé első része 2011. április 15-től megvásárolható DVD-n és Blu-rayen. A Harry Potter-sorozat befejező kalandjának első részében a teljes korábbi szereplőgárdát viszontláthatjuk. A megjelenés előkészíti a finálé második részének, a Harry Potter és a Halál Ereklyéi II. rész nyári mozis bemutatóját. A J.K. Rowling nagy sikerű könyve alapján készült Harry Potter-sorozat a történelem legmagasabb mozis bevételével büszkélkedő franchise-a.

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi a hetedik és befejező kalandja a Harry Potter film sorozatnak, melyet két részben mesélnek el a készítők.
Harry, Ron és Hermione a Voldemort számára halhatatlanságot biztosító titok nyomába erednek: fel akarják kutatni és meg akarják semmisíteni a horcruxokat. A magukra maradt és menekülésre kényszerült barátok most végképp csak egymásra számíthatnak... ám sötét erők megpróbálják elválasztani őket.

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. rész 2010. április 15-től lesz kapható duplalemezes DVD-n és triplalemezes (2 BD+1 DVD) BD-n a Pro Video forgalmazásában. A DVD-n a filmet DD5.1-es magyar és angol hanggal tekinthetjük meg, magyar és angol felirat kíséretében, 2.40:1-es képaránnyal.
A BD-n 1080p-s HD felbontásban találjuk a filmet, DD5.1-es magyar és DTS HD-MA 5.1-es angol hanggal, valamint magyar és angol felirattal.

Extrák a DVD-n (magyar felirattal):
Kimaradt jelenetek
A hét Harry: Tudd meg, hogyan személyesítette meg Daniel Radcliffe a hét Harryt a Privet Drive-jelenetben
• A golfpályán Ruperttel, Tommal, Oliverrel és Jamesszel: Tarts Rupert Grinttel (Ron Weasley), Tom Feltonnal (Draco Malfoy), James Phelpsszel (Fred Weasley) és Oliver Phelpsszel (George Weasley) a golfpályára, és pillants be tízéves barátságukba
• Dan, Rupert és Emma futóversenye
• Dokumentumfilm-galéria, benne A befagyott tó és Harry és Nagini csatája
• Harry Potter és a halál ereklyéi I. rész: Így készült a film zenéje

Extrák a BD-n (magyar felirattal):

EXKLUZÍV BLU-RAYTM EXTRÁK MAGYAR NYELVEN
MAXIMÁLIS MOZIÉLMÉNY
KÉSZÜLJ A VÉGSŐ ÖSSZECSAPÁSRA! Tegyél interaktív utazást a szereplőkkel és az alkotókkal, és ismerd meg a legelvetemültebb gonosz elleni gigantikus leszámolás kulisszatitkait – mindezt a film nézése közben!
TOVÁBBÁ:
A HÉT HARRY – Tudd meg, hogyan személyesítette meg Daniel Radcliffe a hét Harryt a Privet Drive-jelenetben
A GOLFPÁLYÁN RUPERTTEL, TOMMAL, OLIVERREL ÉS JAMESSZEL – Tarts Rupert Grinttel (Ron Weasley), Tom Feltonnal (Draco Malfoy), James Phelpsszel (Fred Weasley) és Oliver Phelpsszel (George Weasley) a golfpályára, és pillants be tízéves barátságukba
DAN, RUPERT ÉS EMMA FUTÓVERSENYE
KIMARADT JELENETEK
HARRY POTTER ÉS A HALÁL EREKLYÉI I. RÉSZ: ÍGY KÉSZÜLT A FILM ZENÉJE

Harry Potter és a halál ereklyéi I. rész – a régóta várt finálé első része 2011. április 15-től megvásárolható DVD-n és Blu-rayen. A Harry Potter sorozat befejező kalandjának első részében a teljes korábbi szereplőgárdát viszontláthatjuk. A megjelenés előkészíti a finálé második részének, a Harry Potter és a halál ereklyéi II. rész nyári mozis bemutatóját. A J.K. Rowling nagy sikerű könyve alapján készült Harry Potter sorozat a történelem legmagasabb mozis bevételével büszkélkedhető franchise-a.

süti beállítások módosítása