látogató számláló

Sötétségben - Star Trek - super bowl spot


Kritika: Gengszterosztag

Minden ember visel egy jelvényt.


Spring Breakers - Csajok szabadon - trailer

Hazai bemutató: 2013. március 21.


Byzantium - trailer


Frozen - plakátok

A folytatásban egy teaser plakátot és két karakterplakátot találtok a Walt Dinsney legújabb animációs filmjéhez.


Forgatókönyvíró pályázat

Robbantjuk a filmipart!


Z világháború (World War Z) - super bowl spot


Django sikerei

Django tovább folytatja diadalútját. Quentin Tarantino és sztárcsapata (Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson) az egész világon egyformán ellenállhatatlan.


McGregor óriásbajsza

Mi születik a múlt és a jövő találkozásából? Óriások és lovagok 3D-ben. A világ egyik legsikeresebb rendezője, Bryan Singer ezúttal egy fantasztikus, mesés filmet készít...


Légy ott a Die Hard-gálán!

Ezt nem lehet kihagyni. John McClane végre visszatér a mozikba: a Die Hard sorozat legújabb része, a Die Hard – Drágább, mint az életed az új évezred tempójában pörög, de a régi, borostás, mogorva rendőr áll az események (és ütések, robbanások, tűzharcok) közepében.


Gengszterizmok

A Gengszterosztag gyors és kemény akciófilm, de sok nézője mást keres benne: hiszen Ryan Gosling és Emma Stone mozis románcát is élvezhetik. Érdemes is alaposan megnézni a szívdöglesztő Goslingot – lehet, hogy most látjuk így utoljára.


Lincoln a legnépszerűbb

Amerika Lincolnra szavaz. Az Oscar-díj kiosztása egyre közeledik, és mindenki egyre izgatottabban találgatja, hogyan döntenek idén az Amerikai Filmakadémia tagjai.


Így készül: Trónok harca - 3.évad

A "Making of" videósorozat harmadik része.


Vasember 3. (Iron Man 3) - plakát


Kritika: Lincoln

A 13. kiegészítés története.


The Incredible Burt Wonderstone - plakátok

A folytatásban a Steve Carell, Jim Carrey, Steve Buscemi, Olivia Wilde és Alan Arkin szereplésével hamarosan bemutatásra kerülő vígjáték abrakatasztikus új plakátját, valamint karakterplakátjait tekintheted meg. A forgalmazónál egyelőre nem tudják, nálunk is látható lesz-e a mozikban.


The Incredible Burt Wonderstone - UK trailer

A legújabb plakátokat megtekintheted itt, a hosszabb USA trailert pedig ide kattintva.


Tarr Béla a Filmszemléről

A Magyar Filmművészek Szövetsége a soron következő 44. Magyar Filmszemle helyett rendkívüli és nyilvános közgyűlést tart február 2.-án az Uránia Mozi nagytermében.


A magányos lovas (The Lone Ranger) - super bowl teaser

A legújabb plakátot ide kattintva tekintheted meg.


Néhány dolog a Die Hard - Drágább, mint az életedről

Éppen 25 évvel ezelőtt, 1988-ban mutatták be Die Hard - Drágán add az életed című, mára igazi klasszikusnak számító akciófilmet Bruce Willis és Alan Rickman főszereplésével. Az azóta eltelt években John McClane igazi kultusz-jelenséggé vált. A jubileum miatt január 29-ét hivatalos Die Hard Napnak nyilvánították!
A folytatásban a legújabb filmről olvashattok.


A Die Hard - Drágább, mint az életed szinkronja

Az ötödik Die Hard magyar hangjai és szinkronstábja.


Marad a zúzás és a halálos iram

Nehéz dűlőre jutni a rajongókkal. A Halálos iramban-sorozatba legutóbb úgy sikerült új életet lehelni, hogy az illegális gyorsulási versenyek világából a klasszikus akciófilmek univerzumába helyezték át a cselekményt, azaz többet lőttek és robbantottak benne, mint ahány autót összetörtek. Ezzel sikerült új rajongókat szerezni a sorozatnak, a régiek egy része viszont megsértődött.


Hotdogot neveztek el a színésznőről

Nagy dolog, ha valakit Oscarra jelölnek, de Anna Kendrick akkor érezte meg igazán a dicsőség ízét, amikor megtudta, hogy hotdogot neveztek el róla.


Kiállnak a mozisták a Boszorkányvadászok mellett

Tizenkilenc millió dolláros hétvégi bevétellel magabiztosan az észak-amerikai toplista élére küzdötte magát a Boszorkányvadászok. A kritikusok egy része nem rajong a produkcióért, néhány bátor mozista azonban pár pontban összefoglalta, miért jó mégis.


Bruce Willis a Boszorkányvadászok előtt

Négyperces ízelítőt láthatnak a G. I. Joe: Megtorlás 3D című akciófilmből azok, akik jegyet váltanak a Boszorkányvadászokra.


süti beállítások módosítása