látogató számláló

Godzilla - a kulisszák mögött + képek

Egy rövid kulisszák mögötti összeállítást, két B-Roll felvételt és néhány képet (többek közt a címszereplőtől tetőtől talpig) láthattok a 11 nap múlva bemutatásra kerülő Godzilla c. film kapcsán. Magyar előzetesek itt és itt, magyar tv szpotok itt, magyar plakát pedig itt.


A holnap határa (Edge of Tomorrow) - magyar plakát

Magyar előzetesek itt és itt.

holnap_hatara_620.jpg


Godzilla és az Olsen-lány

Elizabeth Olsen szép, tehetséges, 25 éves, és még a nevével is ki van békülve. Bár nővérei - az Olsen-ikrek - régóta nagyon híresek, ő biztos benne, hogy nem késett le semmiről, színésznőnek született – és ezt már nem is kell túlságosan bizonygatnia.


Készül az új Peter Pan

Jövőre jó lesz Pán Péternek lenni. Joe Wright rendező gőzerővel készíti elő a Warner Bros. nagyköltségvetésű Peter Pan filmjét, melynek még nincs meg az összes szereplője, ám a premierje már ki van tűzve: 2015 júliusában kerül a mozikba a felnőttség elől egy titokzatos szigetre menekülő árva története. A filmrajongók azt már eddig is tudhatták, hogy Feketeszakállt Hugh Jackman alakítja majd, a kampókezű kapitányt Garrett Hedlund, Tiger Lilyt pedig Rooney Mara játssza.


A majmok emberei

Az új A majmok bolygója-film, A majmok bolygója – Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes, hazai bemutató: július 17.) néhány évvel azután folytatja a történetet, ahol az előző abbahagyta: a bolygót immár teljesen meghódították az új urai, az emberiség pedig talán teljesen kihalt.


Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) - 2. trailer

Az első szinkronizált előzetes ide kattintva tekinthető meg.

TMNT_movie_trl_620.jpg


Jó hír a szinkront ellenzőknek!

Nemrég petíció is született annak érdekében, hogy eredeti nyelven, felirattal is láthatók legyenek a legnagyobb hollywoodi filmsikerek. A forgalmazók válasza az volt, hogy a közönség nagy többsége a szinkront szereti, ezért az ő igényeiket kell szem előtt tartani. Nos, idén nyáron nem lesz oka panaszra annak, aki szereti, ha kedvenc sztárjai eredeti hangjukon szólalnak meg: két nagy szinkronizált filmsikernek lesz feliratos változata is.


Szereplők egy messzi-messzi galaxisból

A Star Wars VII. epizódjának szereplői: John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson és Max von Sydow, valamint visszatér Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Leia Solo), Mark Hamill (Luke Skywalker), Anthony Daniels (C-3PO), Peter Mayhew (Chewbacca) és Kenny Baker (R2-D2).

A filmet J.J. Abrams rendezi Lawrence Kasdan és J.J. Abrams forgatókönyvéből*, a zenéjét természetesen John Williams szerzi, és 2015. december 18-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban. A kérdés már csak az, hogy ha Egérék büntetnek minket a világpremierrel egy időben történő bemutatással kapcsolatban, az vajon egy ilyen volumenű műre is vonatkozik-e.

*A forgatókönyv megírásánál kizárólag az előző 6 Star Wars-filmet vették alapul, a bővített univerzumot figyelmen kívül hagyják.


A Hogyan rohanj a veszTEDbe főcímdala

A magyar címet már kitárgyaltuk, így inkább hallgassátok meg a film főcímdalát!


Godzilla - nemzetközi trailer + IMAX plakát

Mivel én tudom, hogy hol a határ (na jó, többnyire nem tudom), ezért ezt az előzetest én már nem néztem meg. És szerintem te sem akarod! 16 nappal a premier előtt. (Ide kattintva pedig meghallgathatjátok Bryan Cranston Godzilla-üvöltését.)


Sráckor (Boyhood) - trailer + plakát

Kinek jutna eszébe 12 évig forgatni egy 165 perces* filmet? Nos, Richard Linklaternek eszébe jutott, hogy úgy mutassa be egy 5 éves fiú 18 évessé válását, ahogy még senki. A film 2014. szeptemberében debütál a hazai mozikban.

*Forrás: imdb.com


[REC] 4: Apocalipsis - trailer

Spanyol horrorból sosem elég!

REC4.jpg


WolfCop - trailer

Félig farkas, félig zsaru, teljesen ZS-kategóriás.

WOLFCOP.jpg


Lucy - magyar előzetes

Scarlett Johanssonnak bedrogozva különleges képességei lesznek, és dolgokat lát...
Hm, ez nem úgy hangzik, mint egy Luc Besson-féle sci-fi, ugye? Pedig az.

Lucy-Scarlett-Johansson.jpg


Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars) - magyar előzetes + plakát

A John Green azonos című 2012-es regénye alapján készült film Shailene Woodley és Ansel Elgort főszereplésével 2014. június 5-től a mozikban.


A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2) - a magyar hangok

A film megtekinthető lesz szinkronos 4DX-ben, IMAX 3D-ben, 3D-ben és 2D-ben, illetve eredeti nyelven 3D-ben a Cinema City Mom Park, Debrecen, Pécs és Szeged mozikban.


süti beállítások módosítása