látogató számláló

Godzilla és az Olsen-lány

Elizabeth Olsen szép, tehetséges, 25 éves, és még a nevével is ki van békülve. Bár nővérei - az Olsen-ikrek - régóta nagyon híresek, ő biztos benne, hogy nem késett le semmiről, színésznőnek született – és ezt már nem is kell túlságosan bizonygatnia.

2011-ben robbant be a köztudatba a Sundance Fesztiválon és Cannes-ban egyaránt ünnepelt független filmmel, a Martha Marcy May Marlene-nel, azóta pedig csupa nagy költségvetésű filmben szerepel. Legközelebb a nagyok közt is a legnagyobb mellé kerül: a Godzillá-ban játszik. De igazából a színházat szereti: Shakespeare és Csehov-szerepekben érzi magát a legjobban.

– Egy színházi előadás során 3 óra alatt átélek egy életet – mesélt művészi indíttatásáról Elizabeth Olsen. – Megismételhetetlen élmény. A Godzilla forgatásán viszont vártam három órát, szóltak, hogy menjek, és kellett csinálnom valami nagyon hatásosat, ami mondjuk egy percig tartott. Azután mehettem vissza az öltözőmbe.

A színésznő azonban azt is elismerte, hogy nagyon élvezte a Godzilla forgatását. Egyrészt, mert imádja Bryan Cranston-t; másrészt mert ő úgy látja: ez a film nem egyszerűen rémisztő, hanem közben nagyon emberi is…

(Elizabeth Olsen egyébként a Bosszúállók 2. részében is játszik. Képek, videók itt.)

godzilla_cast.jpg


süti beállítások módosítása