látogató számláló

Deadpool - magyar előzetes

Igaz, hogy négy hét késéssel, de megérkezett a jövő év elején bemutatandó Deadpool c. film első magyar előzetese.
Mint tudjuk, a film rögtön R besorolással kerül a mozikba, tehát nem egy cenzúrázott változatot mutatnak be, amiből csak Blu-rayen jön a durvább kiadás. Ugyanakkor az amerikai R besorolás még nem jelent itthon automatikusan 18-as karikát. Íme néhány példa az utóbbi időből azokra a filmekre, amelyek "rated R" jelzéssel kerültek az USA mozijaiba, itthon azonban a korhatár-ítészek nem adtak nekik végleges 18-as jelzést: Kingsman - A titkos szolgálat (16), Ted 1-2. (16), Hogyan rohanj a veszTEDbe (16), A kém (16), Mad Max - A harag útja (16), 21 Jump Street/22 Jump Street (16) stb.

Mindezt csak azért írtam le, hogy nehogy valaki megijedjen az ideiglenes korhatártól, hogy csak 16-os lett, vagy esetleg attól, ha véglegesen is 16-ost kap a film. Attól még ugyanazt a véres, szabad szájú alkotást fogjuk mi is látni itthon, mint amit az Egyesült Államok filmszínházaiban vetítenek.
És hogy milyen lett a trailer magyar változata? Nos, az eredeti nyelvű előzetesek (red band trailer és green band trailer) ide kattintva tekinthetők meg.

deadpool_hun_p1_620.png


süti beállítások módosítása