látogató számláló

Játék: nyerj Mentőexpedíció ajándéktárgyat!

A Marson hatalmas homokvihar készül. A NASA űrhajósai biztonsági okokból azonnal elhagyják a bolygót: halott társuk testét sincs már idejük megkeresni.
Nem is találnák. Mark Watney (Matt Damon) ugyanis nem halt meg; csak a szkafanderébe épített adó meghibásodása miatt hiszik a többiek, hogy nem élte túl az első szélrohamokat.
A mérnök-botanikus mindent elkövet a túlélése érdekében: gépeket szerkeszt, élelmiszert termel, vizet gyárt, és amikor a Földi irányítók felfedezik, hogy él, felkészül a mentőexpedíció fogadására.
De az expedíció négy év múlva érkezik, méghozzá az ellenséges bolygó egy egészen másik pontjára. Neki 3200 kilométert kell utazni, hogy fogadhassa őket: egyedül, megfelelő felszerelés nélkül, végtelen magányban.
Ha szerencsés vagy, a MozICom jóvoltából most Mentőexpedíció ajándéktárgyat nyerhetsz.

martian_banner.png

martian_bean.jpg2015. október 5-én három darabot sorsolunk ki a játékban résztvevők között a képen látható The Martian felirattal ellátott, öntözésre váró varázsbabból. (Videó.)
FIGYELEM!!! A nyeremény kizárólag személyesen, Budapesten vehető át. Kérünk mindenkit, hogy csak akkor vegyen részt a játékban, ha megoldható számára a budapesti személyes átvétel.

Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon, és küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya "A marsi" legyen (idézőjel nélkül).

A leveleket október 4-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Ha valami esetleg nem érthető, kérdezzetek bátran akár itt, akár Facebook oldalunkon.
Sok szerencsét mindenkinek!

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!

martian_hun_p3_620.jpg


süti beállítások módosítása