látogató számláló

Brad Pitt producerré változik

Évek óta arra várt Brad Pitt, hogy megfelelő forgatókönyv akadjon a kezébe, és végre producerként is bizonyíthassa, mit tud. Az idő elérkezett: Brad megszerezte Az éjszakai portás című kémregény megfilmesítési jogait, és gőzerővel dolgozik a produkción - jelenti a Variety című tekintélyes amerikai filmes szaklap.

            Az éjszakai portás magyarul is nagy sikert aratott, hiszen szerzője John LeCarré, a kémregények nagymestere. A történet hőse egy visszavonult brit kommandós, aki egy zürichi szálloda éjszakai portásaként nyugodtan szeretné tengetni napjait. A titkosszolgálat azonban nem hagyja nyugton: ráveszik, hogy épüljön be régi ellensége, egy aljas fegyverkereskedő szervezetébe - volt kommandósunk tehát kémként folytatja karrierjét.

            Arról még nincs hír, hogy Brad Pitt oszt-e magának szerepet a filmben. Az viszont biztos, hogy a Becstelen brigantyk című Tarantino-opuszban övé a főszerep. A szezon legvéresebb produkciójának kikiáltott filmben Brad kommandósokat vezet a második világháborúban. Céljuk: minél több német katona lemészárlása. (Inglourious Basterds - hazai bemutató: 2009. augusztus 20.)


süti beállítások módosítása