látogató számláló

A Transformers rendezője kicsi, meghitt filmet szeretne

Aki azt hinné, hogy a Transformers: A bukottak bosszúja rendezője, Michael Bay kizárólag óriásrobotokban és vászonrepesztő robbanásokban tud gondolkodni, nagyon téved.

Aki azt hinné, hogy a Transformers: A bukottak bosszúja rendezője, Michael Bay kizárólag óriásrobotokban és vászonrepesztő robbanásokban tud gondolkodni, nagyon téved. A mester a minap odanyilatkozott, hogy a Transformers 3 előtt egy kicsi, meghitt filmet szeretne készíteni a Ponyvaregény stílusában. A kicsi, meghitt darab floridai testépítőkről szólna megtörtént események alapján. A szteroidfüggő body-builderek szabad idejükben védelmi pénzt szednek, és nagyszabású emberrablási tervet kovácsolnak, csakhogy a dolgok nem úgy alakulnak, mint szeretnék. A történet tényleg nagyon meghittnek tűnik...

Persze a Paramount stúdiótól is függ, mit csinál Bay az elkövetkezendőkben. A főnökök azt szeretnék, ha jövő ilyenkor már kész lenne a Transformers 3, amiről Bay hallani sem akar, ő a kicsi, meghitt filmjével szeretne foglalkozni. Meglátjuk, ki lesz az erősebb... (Transformers: Revenge of the Fallen - hazai bemutató: 2009. június 24.)

süti beállítások módosítása