látogató számláló

Tarantino újravágja a Becstelen brigantykat

Akinek Cannes-ban volt szerencséje megnézni Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Becsetelen brigantykat, csodálkozni fog, ha netán másodszor is kedve szottyan rá.

Akinek Cannes-ban volt szerencséje megnézni Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Becsetelen brigantykat, csodálkozni fog, ha netán másodszor is kedve szottyan rá. Tarantino ugyanis újravágja az egészet, mert a cannes-i fesztiválra olyan sietősen készítette el, hogy a gyártó stúdiónak, a Universal Picturesnek fenntartásai vannak. - Kétszer annyi anyagot forgattak, mint amennyi belefért a filmbe, pedig így sem rövid - magyarázza az egyik stúdiófőnök. - Szeretnénk, ha a kimaradt jelenetekből néhány bekerülne a filmbe, mert ezáltal árnyaltabbak lennének a karakterek, és érthetőbbek a motivációik. Quentin nincs elragadtatva az ötlettől, de remélem, meg tudjuk győzni.

            A Brad Pitt főszereplésével készült Becstelen brigantyk története a második világháború idején játszódik. Amerikai kommandósokról szól, akik német katonákat öldösnek a megszállt Franciaországban. Korábban sokat támadták a még be sem mutatott filmet, mert a kiszivárgott információk szerint túl véresnek tűnt. A cannes-i világpremier óta azonban Tarantino legjobb alkotásaként emlegetik a brigantykat. (Inglourious Basterds - hazai bemutató: 2009. augusztus 20.)


süti beállítások módosítása