látogató számláló

A szép igazság: szerelem és gyerekáldás

Katherine Heigl megtanult szeretni és gyerekeket szeretne szülni.

Katherine Heigl megtanult szeretni és gyerekeket szeretne szülni. Igaz, az előbbi A csúf igazság-ban (The Ugly Truth, hazai bemutató: október 15.), az utóbbi az életben történik vele. A Grace klinika egyik orvosaként népszerűvé vált színésznő új romantikus vígjátékában Gerard Butler-től vesz leckéket. A tantárgy: a férfiak egyszerűek, könnyen el lehet csábítani őket. A film végére persze az derül ki, hogy a férfiak nem is olyan egyszerűek... bár tényleg könnyen el lehet csábítani őket.

Az életben azonban Heigl valószínűleg már eleget tud a szerelemről. 2005-ben elvállalta, hogy szerepel Josh Kelly videoklipjében, amely arról szól, hogy az énekes gitáros elcsábít egy gyönyörű, szőke lányt. A klip forgatása során a színésznő és a zenész valóban közel kerültek egymáshoz: 2007 decemberében a boldogító igent is kimondták, most pedig Heigl felkészült a következő lépésre.

- Mostanában kezdem komolyan venni a gyerek-ügyet - nyilatkozta a 31 éves szépség. - Én mondjuk egy év múlva szeretnék már teherbe esni, Josh meg azt szeretné, ha ez inkább úgy két év múlva történne meg. Így valószínűleg másfél év múlva leszek terhes. De ez tényleg fontos döntés: ha már család, akkor én legalább öt-hat gyereket szeretnék.


süti beállítások módosítása