látogató számláló

Depp a Bahamákon bujkál

A saját kis szigetén ereszti ki a gőzt Johnny Depp.

A saját kis szigetén ereszti ki a gőzt Johnny Depp, különben már régen becsavarodott volna. A sztár még évekkel ezelőtt vett egy 45 hektáros, Little Hall's Pond Cay nevű szigetet a Bahamákon, és oda vonul vissza kis családjával, mert már franciaországi birtoka sem eléggé nyugodt hely a lesifotósok miatt. - Ez az én túlélési stratégiám, néha muszáj elbújnom a világ elől - meséli Depp a Vanity Fair magazinnak adott interjújában. - Itt minden teljesen nyugodt. Ha érzem, hogy az aksim már kezd leolvadni, összepakolunk, és odautazunk.

            A kis szigetnek öt strandja van, és a sztár mindegyiknek nevet adott. Az egyiket természetesen gyermekei anyjáról Paradis-nak nevezte el, a másik kislányáról, Lily Rose-ról kapta nevét, a harmadik fiáról, Jackről, a negyedik pedig mentoráról, Brandóról. Az ötödik strandot Depp Gonzónak hívja Hunter S. Thompson tiszteletére, aki a különleges újságírói műfaj megteremtője volt.

            Depp azt is elárulja, hogy egyik hobbijaként hot doggal eteti a cápákat, és olyankor a gyerekek nem úszkálhatnak a tengerben.

             Johnny Deppet legközelebb egy nyugisnak kevéssé nevezhető filmben láthatjuk. A Közellenségekben Amerika egyik leghírhedtebb gengszterét, John Dillingert alakítja.

(Public Enemies - hazai bemutató: 2009. július 16.)

süti beállítások módosítása