látogató számláló

Niki Belucci az első női Roxy Dj

Úgy látszik újra kapunk zenei híreket - de vajon meddig?

Nagy örömmel tudatjuk, hogy Niki Belucci csatlakozott a Roxy Rádió DJ-ihez, s ezzel ő lett az első női Roxy DJ. Niki Július 1-től minden kedden 16:00-tól és 23:00-tól fogja pörgetni mixeit a 96.4-es frekvencián.

Niki nagy elismerésnek tekinti, hogy ő lehet az első női Roxys lemezlovas. Mindent elkövet majd, hogy ne okozzon csalódást a hallgatóknak és mindenkinek megmutassa, hogy nem csak a férfiak értenek a bakelitpörgetéshez. A rádiós mixelés nem újdonság Niki Belucci életében, hiszen immáron 2 éve állandó rezidens Franciaország egyik leghallgatottabb dance rádiójánál, a Radio FG-nél, ahol olyan prominens személyekkel dolgozik együtt, mint Martin Solveig vagy Bob Sinclair. Világszerte több FM és web rádióban is szerepelt vidám vocal-house mixeivel, mostantól pedig a Roxy Rádió Dj csapatát erősíti majd. 

Mondanunk sem kell, a férfikollégák nagy örömmel vették a hírt, és mostantól valószínűleg még nagyobb kedvük lesz bejárni a Roxy dj gyűlésekre, ha már egy ilyen csinos lány is tiszteletét teszi. Hajrá Niki!

süti beállítások módosítása