látogató számláló

A pankrátor

Mickey Rourke, Arany Glóbusz díj, legjobb színész, filmdráma.

Randy Robinson, (az alakításáért Oscar®-díjra jelölt Mickey Rourke), a nyolcvanas években a pankráció ünnepelt sztárja volt. Most, 20 évvel később gimnáziumi tornatermekben rendezett, egykor szebb napokat látott véres viadalokon keresi meg a mindennapi betevőt. Egy váratlan szívroham után azonban Randynek szembe kell néznie azzal, hogy eljárt felette az idő, és végzetes következményekkel járhat, ha nem kezd új életet. Így aztán megpróbálja felvenni a kapcsolatot rég nem látott lányával (Evan Rachel Wood), és úgy érzi, annak is eljött az ideje, hogy valódi szerelmi kapcsolatot alakítson ki egy megértő sztriptíztáncosnővel (a szintén Oscar®-díjra jelölt Marisa Tomei). Csakhogy mindez nem ér fel a pankráció csontropogtató küzdelmeiben szerzett dicsőséggel, és Randy hamarosan újra a ringben találja magát...
A főszerepben nyújtott teljesítményéért díjesővel jutalmazott Mickey Rourke és Darren Aronofsky rendező munkája nyomán A pankrátorral megindító és felejthetetlen mestermű született.

A pankrátor 2009. szeptember 22-étől kerül a boltok polcaira az FHE kiadásában. A kiadványon DD5.1-es magyar és angol hang, valamint felirat lesz, 1.78:1-es képaránnyal, és két magyar feliratos bónusz anyaggal:

  • Szakértő szemmel - Veterán pankrátorok kerekasztal-beszélgetése a filmről
  • Előzetes

süti beállítások módosítása