látogató számláló

InterCom hírek (2009. augusztus 13.)

Ezen a héten:

  • Avatar - nyilvánosságra kerülnek az első részletek!
  • Washington bűnös múltja
  • Meryl Streep megfőzi a rómaiakat
  • Férfifaló Megan
  • Top 10 Budapest (2009. augusztus 6-12.)


Avatar - nyilvánosságra kerülnek az első részletek!

A mozi sosem lesz már olyan, mint volt. James Cameron 3D filmje, az Avatar (Avatar, hazai bemutató: december 17.) valószínűleg örökre megváltoztatja azt, ahogy a film által teremtett világokra gondolunk. A Titanic rendezője bebizonyítja, hogy a technika mindenre képes: avatott kezekben valóban új, tökéletes univerzumokat hozhat létre.

A mester mostanáig sikeresen őrizte titkát: bár hatalmas várakozás előzi meg, senki nem tudja, hogy pontosan miről fog szólni, hogyan fog kinézni a Sam Worthington és Sigourney Weaver főszereplésével készült, különleges 3D technikával és a hozzá szükséges óriásköltségvetéssel forgatott szuperprodukció.

Augusztus 21-én, az egész világon egyszerre lehull a lepel: Los Angelestől Budapesten át Tokióig mindenütt ugyanezen a napon az arra kiválasztott mozik levetítenek egy negyedórás összeállítást, valamint Cameron három dimenziós felvételen elmondott köszöntőjét, amely elárul néhány érdekességet az Avatar-ról. A poénokat azért nem lövik le: a látványos képsorok mind a film első harmadából valók.

Nálunk a Cinema City Arénában, 21-én 20:00 órakor vetítik le a montázst - az alkalom egyszeri és megismételhetetlen: az új mozi születésének első pillanata.


Washington bűnös múltja

A színészet megóv a bűntől - vallja Denzel Washington, aki új filmjében, a Hajsza a föld alatt-ban (The Taking of Pelham 123, hazai bemutató: szeptember 3.) John Travolta-val száll harcba: ám figurájáról fokozatosan kiderül, hogy ő sem állt mindig az igazság oldalán. A bűnös múlttal való találkozás felébresztette a kétszeres Oscar-díjas színészben a nosztalgiát, és nemrég a fiatalkoráról mesélt újságírók előtt - ami nem volt teljesen ártatlan.

- Én is sok minden rosszban benne voltam - vallotta be az 54 éves sztár. - Ezért tudtam azonosulni ezzel a metrós pasassal, akit játszom. Tudom, milyen érzés az, ha a régi bűnök és régi megaláztatások nyomasztják az embert. Nem voltam túl jó gyerek.

A színész régi bandájának egyik tagja azóta 28 évet töltött börtönben: neki Washington nemrég lakást vásárolt; egy másikuk rég halott. Washington hisz benne: őt a színészet mentette meg...

Meryl Streep megfőzi a rómaiakat

Az olaszok szívéhez a gyomrukon keresztül vezet az út: e szabály alól még a mozirajongók sem kivételek. A Római Nemzetközi Filmfesztivál bejelentette, hogy záróestjén  - a fesztivál legrangosabb programjaként - Nora Ephron új vígjátékát, a Julie & Julia - Két nő, egy recept-et (Julie & Julia, hazai bemutató: október 15.) vetítik le, a film főszereplője, Meryl Streep pedig átveheti a fesztivál színészi életműdíját.

Az október 15-től 23-ig tartó filmes eseményen Hollywood és Európa legnagyobb sztárjai vesznek részt, és Meryl Streep már biztosan köztük lesz. Valószínűleg minden fesztivállátogatónak érdemes egy kanalat is magával hordania a szmokingja vagy estélyi ruhája zsebében.

- A sajtótájékoztatóra talán összeütök egy igazi Boeuf Bourgignont - nyilatkozta a világ egyik legjobb színésznője. - Abból rögtön mindenki megérti majd, milyen ellenállhatatlan, ravasz és pikáns filmet készítettünk.

Férfifaló Megan

Megan Fox tökélyre vitte férfifaló imázsát. A Transformers szexi sztárja új filmjében, az Ördög bújt beléd-ben (Jennifer's Body, hazai bemutató: november 5.) egy középiskolás pomponcsapat sztárját alakítja.  Egy este megszállja őt egy démon, aki arra kényszeríti, hogy csábítsa el, és falja fel a suli összes fiúját, csillapítva ezzel egyre növekvő étvágyát. A vérfagyasztó vígjátékot egy újságíró komolyan vette, és megkérdezte a 23 éves szépséget, kit enne meg legszívesebben.

- Legszívesebben Zac Efron-ba harapnék bele - válaszolta habozás nélkül a színésznő. - Olyan íze lehet, mint egy eperhabos sütinek.

A High School Musical sztárjának azonban nem kell igazán megijednie Miss Fox étvágyától: a filmben ugyanis barátnőjének, akit Amanda Seyfried alakít, sikerül új diétára fognia őt.

Top 10 Budapest (2009. augusztus 6-12.)



süti beállítások módosítása