látogató számláló

UIP hírek (2009. augusztus 18.)

Ezen a héten:

  • Tarantino nyugdíjba megy
  • Brad Pitt for Polgármester!
  • Kiszivattyúzták Wahlberg tüdejét
  • Halj meg, Pepper Potts!
  • Top 10 Magyarország (2009. augusztus 13-16.)

 

Tarantino nyugdíjba megy

Nyugdíjba készül Quentin Tarantino - igaz, nem most kerül rá sor, hanem 15 év múlva, amikor 60 lesz. - A legszebb időpont arra, hogy befejezzem a filmezést - magyarázza a mester. - Végre nekiállhatok regényt írni, amit mindig is terveztem, és retteghetnek a rendezők, mert filmkritikával is foglalkozom majd. Szóval a képek helyett a szavak embere leszek. És remélem, addig már összejön egy szép kis család is.

Tarantino nem tagadja, pár éve rátört a gyermek utáni vágy. - Mindenáron gyereket szerettem volna, majd megőrültem. Csakhogy nem volt kivel. Továbbra is szeretnék apa lenni, de ez már nem elviselhetetlen viszketegség. Valahogy csak összejön majd, de jelenleg nem ez a legfontosabb, hanem a munka.

Tarantino legújabb filmje a Becstelen brigantyk, amelynek egyik érdekessége, hogy átírja benne a történelmet: a második világháború nem úgy ér véget, ahogyan valóban történt, hanem sokkal tarantinósabban, ami minden nézőnek tetszeni fog.

(Inglourious Basterds - hazai bemutató: 2009. augusztus 20.)

Brad Pitt for Polgármester!

New Orleans-iak elszánt csoportja azt szeretné, ha Brad Pitt lenne a város következő polgármestere. A hollywoodi sztár több millió dollárt gyűjtött a Katrina hurrikán által sújtott város kárvallottjai számára, és egyébként is nagyon jó fej, meg egyáltalán, ha Schwarzenegger lehet kormányzó, akkor ő is beleülhet egy bársonyszékbe. Mindezen megfontolások alapján egy egyetemi oktató és két testvére, akiknek pólóboltjuk van, hetek óta Brad Pitt for Mayor! feliratú felsőruházati cikkeket árulnak, és komolyan gondolják, hogy hősüknek helyet kell foglalnia a városházán. Pitt jó poénnak tartja a dolgot, de még nem gondolkozott el komolyan az ajánlaton. - Nem nekem való ez az állás! - szögezi le Brad. - Támogatom a melegek házasságát, a füvezés legalizálását és megadóztatását, ráadásul nem vagyok vallásos, szóval így nem lehet itt labdába rúgni.

És van egyéb kizáró ok is. Brad és Angelina Jolie 2007-ben vettek egy házat New Orleans francia negyedében, a polgármesteri választáson viszont csak az indulhat, aki már legalább öt éve a város lakója. 2010-ben tehát biztosan nem indulhat - igaz, 2014-ig még meggondolhatja magát.

Brad Pittet legközelebb a Becstelen brigantyk című Tarantino-filmben láthatjuk nácivadász kommandósként. (Inglourious Basterds - hazai bemutató: 2009. augusztus 20.)

Halj meg, Pepper Potts!

Mindenki utálja szegény Gwyneth Platrow-t a Vasember 2 forgatásán. Egyesek azt kívánják, hogy valaki más kapja meg a szerepet, de olyan is akad, aki egyenesen azt szeretné, ha a Gwyneth által alakított figura - a főhős titkárnőjét játssza - meghalna, és ezáltal végleg kiiktatódna a minden bizonnyal folytatódó történetből.

- Nagyon hideg és kimért, s ami a munkát illeti, nem egyszerűen profi, hanem már idegesítően sznob - panaszkodik a stáb egyik tagja. - Ráadásul feltűnően kerüli Scarlett Johanssont, nyilván féltékeny rá. Egyébként meg állandóan csinálja a feszkót: ha pár perc késés van, már úgy viselkedik, mintha a világ dőlne össze.

A stáb szerint csak azért nem tört még ki a botrány, mert Gwyneth férje, Chris Martin gyakran ellátogat a forgatásra, és olyankor enyhül a feszültség. - Teljesen laza csávó, mindenkihez kedves, elvegyül a statiszták között, és mellette Gwyneth is le szokott csillapodni - folytatja a titkos informátor. (Iron Man 2 - hazai bemutató: 2010. április)

Kiszivattyúzták Wahlberg tüdejét

Sürgősen kórházba kellett szállítani Mark Wahlberget, mert sok füstöt nyelt legújabb filmje forgatásán egy olyan berendezésből, amely ködöt gerjeszt. Különleges géppel szivattyúzták ki tüdejéből a mérgező anyagot, aztán oxigénre kötötték. Pár óra után már el is hagyhatta a kórházat.
Wahlberg legközelebb a Peter Jackson rendezte Komfortos mennyország főszereplőjeként lesz látható. A magyarul is megjelent bestseller alapján készült thriller hősnője egy 13 éves kislány, akit megerőszakolnak és megölnek. Halála után a mennyországból figyeli a családját, és próbálja rávezetni őket, ki a gyilkos.

(The Lovely Bones - hazai bemutató: 2010. január)

Top 10 Magyarország (2009. augusztus 13-16.)



süti beállítások módosítása