látogató számláló

UIP hírek (2010. február 2.)

Ezen a héten: Gwyneth hazavitte a hotelszobát; Leonardo barátnője olcsó fehérneműt hord; Transformers kontra Star Trek: melyik jön 3D-ben?; Wahlberg megint odasóz; Top 10 országos (2010. január 28-31.)

Gwyneth hazavitte a hotelszobát

Annyira megtetszett egy szállodai lakosztály – pontosabban annak berendezése – Gwyneth Paltrow-nak, hogy ugyanolyat rendelt magának. A színésznő a londoni Connaught hotel egyik lakosztályába szeretett bele, és rábeszélte férjét, Chris Martint, hogy rendeljék meg a bútorokat, amikkel még inkább feldobhatják elegáns otthonukat. A rábeszélésre azért volt szükség, mert a David Collins által tervezett bútorok nem két fillérbe kerülnek, ezért a színésznő nehezen pengette volna ki árukat a kosztpénzből. Amíg a mesterek összerakták Gwyneth-ék házában a bútorokat, azaz egy hétig, a színésznő és férje természetesen a Connaught hotelben szálltak meg.

– Leginkább a lakkozott fehér öltözőasztalba szerettem bele, és ha már megtetszett, megrendeltem az egész garnitúrát a lakosztályból – lelkendezett az Oscar-díjas színésznő.

Gwyneth Paltrow-val legközelebb a Vasember 2-ben találkozhatunk, ahol ismét a szuperhős odaadó titkárnőjét alakítja.

(Iron Man 2 – hazai bemutató: 2010. április 29.)

Leonardo barátnője olcsó fehérneműt hord

Nem hord drága luxusfehérneműt Bar Refaeli, akit a Rampage Clothing divatház épp most igazolt le hivatalos arcának. Az izraeli modell, aki állítólag ismét együtt él Leonardo DiCaprioval, nyilván azért nyilatkozta el magát puritán fehérnemű viselési szokásait illetően, mert a negatív reklám is reklám. A Rampage Clothing mindenesetre azzal indokolta választását, hogy Bar szexi, szép az arca és meleg a kisugárzása. – Bar testesíti meg az ideális Rampage-vásárlót – magyarázza Bari Marder, a divatház marketingigazgatója. – Magabiztos, ragyogó teremtés, ráadásul természetes szépség, smink nélkül is lenyűgöző.

Leonardo DiCapriot legközelebb a Viharsziget című thrillerben láthatjuk. A Martin Scorsese rendezte filmben rendőrbírót alakít, akinek egy rejtélyes ügyet kell kibogoznia egy világtól elzárt elmegyógyintézetben, s olyan titkokra bukkan, amelyek őt is veszélybe sodorják.

(Shutter Island – hazai bemutató: 2010. március 4.)

Transformers kontra Star Trek: melyik jön 3D-ben?

A háromdimenziós filmek térnyerése gondolkodóba ejtette a Paramount filmstúdió vezetőit: jelenleg azon vitatkoznak, hogy következő szuperprodukcióik közül melyik készüljön 3D-ben. Egyes igazgatók a Transformers 3-ra szavaznak, mások a Star Trek 2-re, és van, aki mindkét folytatást térhatású moziként képzeli el. Konkrét nevek és adatok nem szivárogtak ki, mivel a tárgyalások a legnagyobb titoktartás mellett folynak, ugyanis a többi nagy hollywoodi stúdió is abban sántikál, hogy a várható kasszasikereket 3D-ben hozza ki. A kockázat azonban nagy, mert míg egy 2D-ben leforgatott filmet már 8-10 millió dollárból 3D-sre lehet konvertálni, az eleve IMAX minőségben gyártott produkció költségei az egekbe ugranak, így nagyot lehet vele bukni, ha mégsem arat tömegsikert.

Bennfentes információk szerint egyébként a Star Trek áll nyerésre a 3D-s csatában, mivel Michael Bay, a Trasformers-filmek rendezője nem szereti a térhatású mozit – ő tudja, miért.

Wahlberg megint odasóz

Tisztes sikert aratott 2005-ben a Négy tesó című bosszúdráma – 45 millióba került, az összbevétel több mint 92 millió lett –, ezért folytatása készül Öt tesó címmel. Jóslatokba nem szeretnénk bocsátkozni, de a cím alapján valószínűnek tűnik, hogy ez első film rokonszenves rosszfiúkból álló négyesfogata ötfős társasággá bővül. Egyelőre csak az biztos, hogy az eredeti csapat vezetője, Mark Wahlberg visszatér, a többi tesó csatlakozásáról még nincs információ.

A Négy tesó különböző bőrszínű hőseit egy kedves hölgy fogadta örökbe annak idején, s bár legjobb tudása szerint nevelte őket, a fiúk rendszeresen összeütközésbe kerültek a törvénnyel. Bűnözői pályafutásuk során szerzett tapasztalataiknak akkor veszik igazán hasznát, amikor nevelőanyjukat meggyilkolják, és ők felkutatják a gyilkosokat. Azt nem tudni, az Öt tesóban kit tanítanak móresre, de jót ígér, hogy a forgatókönyvet az első rész szerzői, David Elliot és Paul Lowett jegyzik, akik azóta a G.I. Joe: A Kobra árnyékával szereztek elévülhetetlen érdemeket.

Mark Wahlberg legközelebb nem akcióhősként, hanem megtört családapaként lesz látható a Komfortos mennyország című Peter Jackson-filmben. Lányát, akit az Oscar-esélyes Saoirse Ronan alakít, meggyilkolják, és az apa nem tudja feldolgozni a történteket.

(The Lovely Bones – hazai bemutató: 2010. március 11.)

Top 10 országos (2010. január 28-31.)



süti beállítások módosítása