látogató számláló

Varga Katalin balladája

Premier előtti online vetítés a 41. Magyar Filmszemle alatt.

Varga Katalin balladája – PREMIER ELŐTTI ONLINE VETÍTÉS a 41. MAGYAR FILMSZEMLE ALATT

A 41. Magyar Filmszemlén február 6-án 11.45, illetve 7-én 20.00 órától látható a MOM Parkban Peter Strickland Varga Katalin balladája című thrillerje.

A film magyarországi forgalmazója, a Filmklik erre a hétvégére honlapján, a www.filmklik.hu oldalon is hozzáférhetővé teszi az alkotást. Így azok sem maradnak le róla, akiknek valamilyen okból nem sikerül jegyet szerezniük az előadásra, vagy vidéken laknak és ezért nem tudnak részt venni a filmszemlén.

A Varga Katalin balladáját regisztráció és néhány gombnyomás után bárki otthonában is megnézheti, aki rendelkezik szélessávú internet-hozzáféréssel és Windows operációs rendszerrel. A Filmklik oldalán a nap bármely szakában, mobiltelefonos vagy bankkártyás fizetéssel kikölcsönözhető a film, amely a hétvége alatt tetszőleges alkalommal megtekinthető online streamingben.

Aki mégis a MOM Parkban tartandó vetítés mellett dönt, a vasárnapi előadás után különleges vendégekkel találkozhat: Peter Strickland rendezővel, valamint Péter Hilda színésznővel.

A Varga Katalin balladája február 25-én kerül országos forgalmazásba a mozik műsorán, illetve video-on-demand formában. A Filmklik forgalmazóként a jövőben is arra törekszik, hogy filmjei a mozipremierrel egyidőben kerüljenek internetes terjesztésre.

További információ: filmklik@filmklik.hu


süti beállítások módosítása