látogató számláló

Vin Diesel is nagyon bújós természet

A legnagyobb akciósztárok érzékeny lelkek, ez már Arnold Schwarzeneggerről és Jean-Claude Van Damme-ról is kiderült, most pedig Vin Diesel is csatlakozott az illusztris társasághoz.

A legnagyobb akciósztárok érzékeny lelkek, ez már Arnold Schwarzeneggerről és Jean-Claude Van Damme-ról is kiderült, most pedig Vin Diesel is csatlakozott az illusztris társasághoz. A Halálos iramban – Ötödik sebesség premierpartiján ugyanis Vin Dwayne Jonhsonhoz, átölelte, és odabújt a vállához. A Sziklának is becézett egykori pankrátor ezen úgy meglepődött, hogy levegőt is alig kapott. Pedig ha ő is annyit ivott volna már, mint Vin, biztos, hogy gyengéden viszonozza az ölelést, és ő is bújik. hirtelen odalépett a másik főszereplőhöz,

A hirtelen gesztus magyarázata az lehet, hogy a két sztár igencsak összekovácsolódott a Halálos iramban – Ötödik sebesség forgatásán, különösen a végső nagy összecsapás felvétele közben. Két hétig forgatták ugyanis azt a verekedési jelenetet, amelyben Diesel és Johnson karaktere végre találkozik, és küzdelmük közben félig lebontanak egy autógyárat.

(Fast & Furious 5 – hazai bemutató: 2011. május 5.)


süti beállítások módosítása