látogató számláló

Aniston újra szerelmes

Következő filmjében Jennifer Aniston elviselhetetlen, szexmániás fogorvost alakít, aki pokollá teszi asszisztense életét – míg végül a beosztott megpróbálja meggyilkolni őt.

Következő filmjében Jennifer Aniston elviselhetetlen, szexmániás fogorvost alakít, aki pokollá teszi asszisztense életét – míg végül a beosztott megpróbálja meggyilkolni őt. A Förtelmes főnökök (Horrible Bosses, hazai bemutató: július 7.) persze csak fikció, semmi sem igaz belőle: a színésznő rég nem volt ilyen kiegyensúlyozott és jókedvű, ennek egyik oka, egy új szerelem: a 39 éves Justin Theroux.

Jennifer és Justin már régóta ismerik egymást, a beszámolók szerint, a férfi a Förtelmes főnökök forgatásán is meglátogatta a színésznőt, de az elmúlt napokban komolyra fordult a barátság. Brad Pitt, Vince Vaughn és John Mayer exe szerda este a West Hollywood-i Sunset Towers bárjában töltött el egy közös estét a 39 éves színésszel. Egyértelműen többnek tűntek, mint kollégák, ám az is kiderült, hogy nem szeretnék, ha a nyilvánosság foglalkozna velük. Külön érkeztek a elegáns art deco étterembe, majd háromórás közös vacsorájuk után sofőr szállította őket Jennifer Beverly Hills-i otthonába.

Az új kapcsolathoz eddig egyedül Jennifer Aniston édesapjának volt néhány szava: az eredetileg Yannis Anastassakis nevű férfiú nemrég azt nyilatkozta, hogy a legboldogabb akkor lenne, ha lánya végre egy görög férfi oldalán kötne ki…


süti beállítások módosítása