látogató számláló

Maci Laci

Maci Laci (és persze Bubu) mindenre képes - ha éhes...

Mindenki kedvenc piknikkosár-tolvaj medvéje most ebben a komputeranimációt az élő szereplőkkel egyesítő egész estés filmben csórja a finom falatokat, és lopja be magát a szívünkbe hűséges barátja, Bubu társaságában. A Jellystone Nemzeti Parkban egyre kevesebb a látogató, ezért a pénzéhes polgármester úgy dönt, hogy eladja a területet. Ha nem akar otthon nélkül maradni, Maci Lacinak be kell bizonyítania, hogy „ravaszabb az átlagmedvénél”, és Bubuval együtt képes megmenteni a parkot a végleges bezárástól. Persze ehhez régi ellenségével, Smith parkőrrel is szövetségre kell lépnie. A Hanna-Barbera-rajzfilmklasszikusból számítógéppel a filmvászonra varázsolt medveduó mellett Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J. Miller és Andrew Daly a szereplői ennek a kedves és mulatságos filmnek.

A Maci Laci 2011. augusztus 24-én kerül a boltok polcaira DVD- és BD+DVD combo-változatban, a Pro Video forgalmazásában.

A DVD specifikációi:
Hang: magyar (DD5.1), angol (DD5.1)
Felirat: magyar, angol
Képarány: 1.78:1
Magyar extrák:

  • A Jellystone Park kincsei: A szemetelő és Maci Laci titkos rejtekhelye: Jones parkőr (T.J. Miller) tippjei, hogyan viselkedjünk látogatóként a parkban, és hogy hol van egy bizonyos medve kedvenc rejtekhelye
  • Maci Laci-montázs: Maci Laci és Bubu legmókásabb pillanatai akkor és most – a klasszikus animációs sorozatoktól az új mozifilmig

A Blu-ray specifikációi:
Hang: magyar (DD5.1), angol (DTS-HD MA 5.1)
Felirat: magyar, angol
Képarány: 1.85:1 (1080p HD)
Magyar extrák:

  • Egy nap a Jellystone Parkban: Vesd be magad a sűrűjébe: fedezd fel a Jellystone Parkot Maci Lacival, Bubuval... meg néhány emberrel! Egy KLIKK, és máris szuper meglepetésekkel vár a Jellystone Park és kedvenc bundás barátaid! Benne: Nézd meg, ahogy Dan Aykroyd és Justin Timberlake Maci Lacit és Bubut szinkronizálja; Jones parkőr Jellystone Parkja (Benne a parkőr valódi meghallgatása egy medvével); Félelmetes vízesések, kosárkapkodók és még sok más!
  • Több az eszed egy átlagmedvénél?
  • Új Bolondos dallamokTM-rajzfilm: Veszett vágta
  • Továbbá: Maci Laci-montázs és sok más!



süti beállítások módosítása