látogató számláló

Csúcshatás

elképesztő agyműködés egy gyógyszer segítségével?

Az írói válsággal küszködő, sikerre éhes Eddie Morra (Bradley Cooper) élete 180 fokos fordulatot vesz, amikor egy régi ismerőse megismerteti egy forradalmian új gyógyszerrel, az NZT-vel, amellyel az összes képességét maximálisan kiaknázhatja. Eddie-nek csak úgy izzanak az agysejtjei: mindenre emlékszik, amit valaha olvasott, látott vagy hallott, egy nap alatt elsajátít egy nyelvet, megold bármilyen összetett egyenletet, és mindenkit elbűvöl – mindaddig, amíg szedi a még teszteletlen gyógyszert.
Eddie viharos gyorsasággal meghódítja a Wall Streetet, miután egy kisebb összeget kockára téve többmilliós haszonra tesz szert. Nagy dobása a dúsgazdag Carl Van Loonnak (Robert De Niro) is szemet szúr, aki megbízza, hogy hozza össze a számára minden idők legnagyobb vállalatfúzióját. Ám Eddie olyan emberek érdeklődését is felkelti, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy rátegyék a kezüket egyre apadó NZT-készletére...

A Csúcshatás 2011. augusztus 10-étől lesz kapható a Pro Video forgalmazásában. A lemezen stereo magyar, valamint DD5.1-es és stereo angol hang található, magyar felirat kíséretében, 1.78:1-es képaránnyal. Extrák nem lesznek a kiadványon.


süti beállítások módosítása