látogató számláló

Harrison Ford: haljon meg Indiana Jones!

Feltétlenül szeretne szerepelni egy ötödik Indiana Jones-filmben is Harrison Ford, de arra vágyik, hogy a végén haljon meg a legendás régészprofesszor.

Feltétlenül szeretne szerepelni egy ötödik Indiana Jones-filmben is Harrison Ford, de arra vágyik, hogy a végén haljon meg a legendás régészprofesszor. – Van még bennem egy ötödik film, ezért amint Spielberg és Lucas rám telefonál, már rohanok is az ostoromért – tréfálkozott Ford, aki most éppen új filmjét, a Cowboyok és űrlényeket népszerűsíti Amerikában. – Viszont Indynek meg kell halnia, hogy utána csak a legendája éljen tovább. Nem vagyok vérszomjas, de a dolognak ez a dramaturgiája, hiszen nem tudjuk őt elképzelni megöregedve a kandalló előtt. Annak idején hasonló okból győzködtem George Lucast, hogy öljük meg Han Solót A jedi visszatér végén, de nem volt rá hajlandó.

Ford egyébként hezitált, hogy elfogadja-e a Cowboyok és űrlények főszerepét, mert nem értette a koncepciót. – Zavart a cím: hogy jön a western a sci-fihez? Aztán elmagyarázták, hogy a dolog nagyon is jó lehet, ha komolyan vesszük. Közben rájöttem, a western-része mindenképpen érdekel. Világéletemben szerettem volna vadnyugati filmben szerepelni, de alig készül ilyen, mert nincs divatja. Most viszont összejött, és kiderült, tényleg működik akár ufókkal is.

(Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus 25.)


süti beállítások módosítása