látogató számláló

David Guetta legjújabb mixlemeze

David Guetta legjújabb mixlemezét a világhírű ibizai partisorozatához készítette, melyet hagyományosan idén nyáron is a Pacha-ban tartanak május 26-tól egészen szeptember 29-ig minden csütörtökön.

David Guetta legjújabb mixlemezét a világhírű ibizai partisorozatához készítette, melyet hagyományosan idén nyáron is a Pacha-ban tartanak május 26-tól egészen szeptember 29-ig minden csütörtökön.

A világ egyik legsikeresebb dj és producer géniusza, David Guetta összeállította új mixalbumát, a 'F*** Me I’M Famouse'-t, hogy azok a rajongók se maradjanak hoppon, akiknek nem sikerült eljutniuk idén az egzotikus elektro-house zenéket fémjelző rendezvénysorozatra. A lemez CD-n és digitálisan jelent meg, és mi sem természetesebb, mint hogy a nyár tizenöt legforróbb klubslágerét tartalmazza, nem feledve a saját sikerszámokat sem. Megtaláljuk rajta a ‘Where Them Girls At feat. Flo Rida & Nicki Minaj’ dalt Nicky Romero remixében és 2011 egyértelmű klubhimnuszát, a ‘Sweat’-et, de ezúttal David Guetta és Afrojack remixében. A CD különlegessége, hogy többek között ezek a remixek is csak itt jelennek meg, de a 'F*** Me I’M Famouse'-re felkerültek, olyan eddig kiadatlan track-ek is, mint például a ‘Pandemonium’ (feat. Carmen - Original Mix) Afrojack & Bass Line-nal (Original Mix).

Ez a mixalbum elejétől végéig napjaink elektro diszkózenéjének a legjavát kínálja. Az egyedülálló népszerűséget elért dj tálalásában olyan kihagyhatatlan dalokat hallgathatunk meg rajta, mint Nadia Ali ‘Rapture’ (Avicii New Generation Extended Mix) című szerzeménye, vagy a ‘Beautiful People’ (Felix Cartel Edit) Chris Brown és Benny Benassi-tól.

A 'F*** Me I’M Famouse'-t augusztus végén egy vadonatúj David Guetta album követ ‘Nothing But The Beat’ címen, melyről már két sikeres single napvilágot látott, a ‘Where Them Girls At’ David Guetta feat. Flo Rida és Nicki Minaj, valamint a ‘Little Bad Girl’ David Guetta feat. Taio Cruz és Ludacris.

MIXALBUM TRACK LISTA:

  1. David Guetta Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida) [Nicky Romero Remix]   03:44
  2. Snoop Dogg vs David Guetta Sweat (David Guetta & Afrojack Remix)   05:48
  3. Nadia Ali Rapture (Avicii New Generation Extended Mix)   04:00
  4. Chris Brown - Benny Benassi Beautiful People (Felix Cartel Edit)   03:44
  5. Autoerotique Turn Up The Volume (Original Mix)   03:15
  6. David Guetta - Afrojack Pandemonium (feat. Carmen) [Original Mix]   04:07
  7. Afrojack Replica (Original Mix)   02:30
  8. David Guetta Little Bad Girl (Instrumental)   04:07
  9. Chuckie Detroit Bounce (Original Mix)   03:15
  10. Third Party Duel (Original Mix)   06:00
  11. Tim Mason The Moment (Steve Angello Edit)   04:04
  12. David Guetta Bass Line (Original Mix)   05:04
  13. Arno Cost Lise (Original Mix)   06:45
  14. Sean Miller - Daniel Dubb Sinnerman (Original Mix)   06:15
  15. Oliver $ Doin' Ya Thang (Original Mix)   04:40

www.fmif.fr
www.davidguetta.com


süti beállítások módosítása