látogató számláló

Kipotyogtak a latin főgonoszok a Star Trekből

Egyetlen Star Trek-rajongó sem gondolta volna, hogy kiváló színészek sorra mondják vissza a felkéréseket: nem akarnak főgonoszt játszani a várva várt következő epizódban.

Egyetlen Star Trek-rajongó sem gondolta volna, hogy kiváló színészek sorra mondják vissza a felkéréseket: nem akarnak főgonoszt játszani a várva várt következő epizódban. Pár hónapja nagy ováció fogadta, hogy J.J. Abrams rendező Benicio Del Torót képzeli el Khan szerepében, ám az Oscar-díjas sztár közölte, nem érdekli a dolog. Del Toro után Edgar Ramirez került szóba, aki a Carlos című minisorozatban feledhetetlenül formálta meg a Sakál becenéven is ismert nemzetközi terroristát. Ám Ramirez is visszamondta a felkérést, s ekkor már csak Jordi Mollá maradt a pakliban. A szintén delejes tekintetű spanyol színész-rendező emlékezetes gonoszokat játszott a Bad Boys 2-től a tavaly bemutatott Colombianáig, ám az alkotók végül mégsem őt választották, hanem Benedict Cumberbatch-ot, aki napjainkban kezd a legfelkapottabb brit színészek közé emelkedni.
A Star Trek-rajongóknak persze semmi nem elég jó. Most amiatt fáj a fejük, hogy ha a latin – Puerto Ricó-i, venezuelai, spanyol – jelöltek után egy tősgyökeres angol kapta a főgonosz szerepét, valószínűleg mégsem az eredeti sorozat klasszikus karaktere, Khan akarja majd szétbombázni az Enterprise űrhajót, mert ahhoz Cumberbatch nem elég egzotikus.
(Star Trek – hazai bemutató: 2013. május)


süti beállítások módosítása