látogató számláló

Utazás a bakik földjére

Egy nagy költségvetésű film premierje előtti időszak a színészeknek legalább olyan fárasztó, komoly munka, mint maga a forgatás. Kontinenseken keresztül, tévéinterjúkon és fogadásokon vágják át magukat, nagyvárosok díszpremierjein vesznek részt és mindig, hiba nélkül mosolyognak mindenkire – amíg lehet. De Vanessa Hudgens-ba nemrég benn szorult a szó.

Egy nagy költségvetésű film premierje előtti időszak a színészeknek legalább olyan fárasztó, komoly munka, mint maga a forgatás. Kontinenseken keresztül, tévéinterjúkon és fogadásokon vágják át magukat, nagyvárosok díszpremierjein vesznek részt és mindig, hiba nélkül mosolyognak mindenkire – amíg lehet. De Vanessa Hudgens-ba nemrég benn szorult a szó. A High School Musical ifjú sztárjának legújabb produkciója az Utazás a rejtélyes szigetre (Journey 2 the Mysterious Island, hazai bemutató: február 23.), melyben Dwayne Johnson, Michael Caine, Luis Guzmán partnere… és ráadásul ott van Josh Hutcherson, akivel Vanessa e film forgatásán jött össze, ám a szerelem véget ért, mielőtt a kész film a mozikba juthatott volna.

Vanessa Hudgens és Josh Hutcherson a napokban ellátogatott az egyik legnagyobb ausztrál tévécsatorna reggeli műsorába, ahol a műsorvezető úgy látszik nem tudta azt, amit az egész világ hallott már: így élő adásban az iránt érdeklődött nagy lelkesedéssel a fiataloktól, hogy mióta járnak együtt, és milyen a szerelem…

A kérdés elhangzása után néhány másodperc döbbent csend következett, majd a színészek nevetni kezdtek, és felvilágosították a tévést, hogy már jó ideje „csak barátok”. A műsorvezető erre legalább olyan zavarba jött, mint egy perccel korábban a riportalanyai, és persze magyarázkodni próbált, mindhiába.


süti beállítások módosítása