látogató számláló

A krónika újabb fejezetei

Mindenkiből mást hoz ki a siker. Az erő krónikája gyors és egyértelmű sikert aratott az amerikai mozikban. A váratlan fordulatokban és meglepő megoldásokban bővelkedő sci-fi/akció mindössze három nap alatt gyártási költsége 140 %-át hozta vissza a stúdiónak.

Mindenkiből mást hoz ki a siker. Az erő krónikája (Chronicle, hazai bemutató: március 1.) gyors és egyértelmű sikert aratott az amerikai mozikban. A váratlan fordulatokban és meglepő megoldásokban bővelkedő sci-fi/akció mindössze három nap alatt gyártási költsége 140 %-át hozta vissza a stúdiónak. A három középiskolás srác véletlen szuperhőssé válását bemutató történet alkotói is alig idősebbek hőseiknél. És most természetesen a következő lépésen gondolkodnak.

Josh Trank a 27 éves, elsőfilmes rendező a sikeres premier utána a lehetséges folytatásról elmélkedik. Azt nyilatkozta, szívesen folytatná a történetet. A nagy költségvetésű változatot is el tudja képzelni, vagy folytatás csinálna.

Írótársa, Max Landis (aki a legendás Blues Brothers-t készítő John Landis fia) egészen másképp ünnepelt. Újabb világsikert aratott – igaz, csak az interneten. Az elmúlt hetekben a youtube fő slágere a The Death and Return of Superman (vagyis: Superman halála és visszatérése) című 15 perces film volt. A paródia írója, főszereplője, producere is az ifjabb Landis, aki ezzel bebizonyította, hogy Az erő krónikája után sem fogyott ki az ötletekből. A nulla költségvetésű alkotásban Elijah Wood-tól Mandy Moore-on át Ron Howard-ig számos híresség őrültködik együtt az ifjú titánnal, aki úgy látszik, maga is rendelkezik egy szuperképességgel: nagyon tehetséges.


süti beállítások módosítása