látogató számláló

Wahlberg meggondolatlan, Thurman szívtelen, csak Bruce Willis jó fej

Botránykönyvet ír egy volt testőr, aki olyan sztárokat védett, mint Mark Walhberg és Uma Thurman. A magát csak szelíd óriásnak nevező Leonard Taylor nincs jó véleménnyel egykori ügyfeleiről, és ezt nem is rejti majd véka alá visszaemlékezéseiben.

Botránykönyvet ír egy volt testőr, aki olyan sztárokat védett, mint Mark Walhberg és Uma Thurman. A magát csak szelíd óriásnak nevező Leonard Taylor nincs jó véleménnyel egykori ügyfeleiről, és ezt nem is rejti majd véka alá visszaemlékezéseiben. A valóban hatalmas termetű afroamerikai férfi azt fájlalja leginkább, hogy a sztárok kihasználták, aztán nem segítettek rajta, amikor narkós, majd hajléktalan lett. Wahlberggel fenntartott baráti és munkaviszonyának például egy kiadós verekedés vetett véget, a sztár ugyanis állítólag politikailag inkorrekt megjegyzést tett rá, amit ő nem hagyott szó nélkül, s végül alig tudták szétválasztani őket. Uma Thurmanról is rossz emlékeket ápol a volt testőr. Azt mondja, miután kimentette a színésznőt egy elakadt liftből, 24 óráig kedves volt vele, aztán „ugyanolyan hideg spiné lett, amilyen valójában”. Taylor azt is elárulta, egyetlen sztár azért mégiscsak jó fej volt az ügyfelei közül: Bruce Willis, aki segíteni próbált rajta, amikor összecsaptak a feje fölött a hullámok.

Mark Wahlberget hamarosan a Ted című vígjátékban láthatjuk, Uma Thurman Oliver Stone Savages című thrillerében tér vissza, Bruce Willis pedig a G.I. Joe-k csapatát erősíti majd.

(Ted - hazai bemutató: 2012. augusztus)

(Savages - hazai bemutató: 2012. október)

(G.I Joe: Retaliation - hazai bemutató: 2012. augusztus)


süti beállítások módosítása