látogató számláló

Plágiummal vádolják Mark Wahlberget

Ráhúzzák a vizes lepedőt Mark Wahlbergre: kiadás előtt áll Amerikában egy könyv, amelyben az áll, a sztár egyik régi barátjától lopta a Törtetők című sorozat ötletét, amelynek köszönhetően igazán komoly tényező lett Hollywoodban.

Ráhúzzák a vizes lepedőt Mark Wahlbergre: kiadás előtt áll Amerikában egy könyv, amelyben az áll, a sztár egyik régi barátjától lopta a Törtetők című sorozat ötletét, amelynek köszönhetően igazán komoly tényező lett Hollywoodban. A szerző, Debra Carroll azt állítja, a szériát néhai bátyja, Donnie Carroll álmodta meg, de Wahlberg lenyúlta a projektet, és ő gazdagodott meg belőle. Debra itt nem áll meg: szerinte amikor Wahlberg csillaga felemelkedett, megfeledkezett régi barátjáról, még a temetésére sem ment el, igaz, a gyászoló család nem is örült volna, ha megjelenik.

Ez már a második készülő könyv, amely kellemetlen dolgokat állít Wahlbergről. Volt testőre, Leonard Taylor is kipakolni készül, aki szerint a sztár nem jó ügyfél, mert fejébe szállt a dicsőség.

Wahlberget legközelebb tőle szokatlan szerepben, egy vígjátékban láthatjuk Mila Kunis oldalán. A Tedben egy életre kelt bárdolatlan plüssmackó hoz merőben új színeket a hősök életébe.

(Ted – hazai bemutató: 2012. augusztus 16.)


süti beállítások módosítása