látogató számláló

Wahlberg felkarolja Justin Biebert

Justin Bieber leérettségizett és dalt írt anyukájának, de tudja, hogy számára hosszú távon nem erre van az igazi kitörési pont. Akciósztár akar lenni, hiszen titokban minden amerikai srác Hollywoodba vágyik.

Justin Bieber leérettségizett és dalt írt anyukájának, de tudja, hogy számára hosszú távon nem erre van az igazi kitörési pont. Akciósztár akar lenni, hiszen titokban minden amerikai srác Hollywoodba vágyik. Justinnak van is már mentora Mark Wahlberg személyében. Wahlberg azért is lehet példakép az énekes számára, mert utcagyerekként kezdte, sitten is volt, ehhez képest nagyon sokra vitte, így a nem éppen akciósztár kinézetű és természetű Justinnak is maradt még némi remény. Az alacsony termetű és vézna énekes azonban rögtön a hollywoodi karrier előszobájában nehézségekkel találkozott. Wahlberg személyi edzőt fogadott mellé, hogy mentoráltja izmosabb legyen, ám a kemény edzések hatására Justin rohamosan fogyni kezdett. További probléma, hogy milyen szerepet kapjon szegény fiú a leendő kasszasikerben – hacsak nem ő lesz a túsz.

Amíg Mark Wahlberg Justin sztárrá faragásán töri a fejét, megérkezik hozzánk legújabb filmje, amely kivételesen vígjáték. A Tedben Mila Kunis és egy huncut plüssmackó oldalán fog nevettetni.

(Ted – hazai bemutató: 2012. augusztus 16.)


süti beállítások módosítása