látogató számláló

Rachel Weisz szájzárat kapott

Lassan közeledik A Bourne hagyaték bemutatója, de még mindig nem tudni, kicsoda a női főszereplő karaktere, akit Rachel Weisz alakít. Két verzió forog közszájon...

Lassan közeledik A Bourne hagyaték bemutatója, de még mindig nem tudni, kicsoda a női főszereplő karaktere, akit Rachel Weisz alakít. Két verzió forog közszájon. Az egyik szerint egy civil, aki a menekülő kém (Jeremy Renner) útjába akad véletlenül, a másik változat viszont úgy szól, hogy a nő is részt vett abban a CIA-programban, amely hősünket könyörtelen gyilkológéppé változtatta. A leghitelesebb forrás természetesen Rachel Weisz lenne, aki viszont egy szót sem szól a figuráról. „Hogy mit szabad erről mondanom? Attól tartok, semmit. Már tiszta paranoiás vagyok emiatt” – szabadkozik a színésznő legújabb interjújában.

Az viszont tény, hogy a castingolás során nem tévedtek. Az Oscar-díjas Weisz szerencsésen egyesíti a két előző női karakter vonásait. Méltó utódja a vétlen civilnek (Franka Potente) és a beavatott CIA-ügynöknek is (Julia Stiles).

(The Bourne Legacy – hazai bemutató: 2012. szeptember 6.)


süti beállítások módosítása