látogató számláló

Sacha Baron Cohen kibékült a "terroristával"

Peren kívül megegyezett Sacha Baron Cohen azzal a palesztin férfival, aki 110 millió dollárra perelte, mert Brüno című filmjében terroristának állította be őt.

Peren kívül megegyezett Sacha Baron Cohen azzal a palesztin férfival, aki 110 millió dollárra perelte, mert Brüno című filmjében terroristának állította be őt. A brit komikus a filmben többek között a felperessel, Ayman Abu Altával is kamu interjút készített, amely alatt inzert jelent meg, miszerint a férfi az Al-Aksza mártírjai terroristacsoport vezetője. A cselekmény későbbi pontján Brüno a David Letterman Show-ban szerepel, ahol említést tesz az interjúról, és az interjú-bejátszásban megint csak az olvasható, hogy a férfi terrorista. A vétlen palesztin zöldséges peres beadványában azt állította, a film miatt halálos fenyegetéseket kapott, és jelentős tekintélyvesztést is elszenvedett. Azt nem közölték, pontosan miben állapodtak meg a felek peren kívül, csak annyit árultak el, hogy az ügy kölcsönös megelégedéssel zárult le.

Sacha Baron Cohent legközelebb szokatlan szerepben láthatjuk. A nyomorultak című filmmusicalben a gonosz Monsieur Thenardier-t alakítja, és ennek jegyében dalra is fakad.

(Les Miserables - 2012. december)


süti beállítások módosítása