látogató számláló

Kiakadtak Teden az új-zélandiak

Számos panasz érkezett az új-zélandi reklámfelügyelethez a Ted című vígjáték tévében látható előzetese miatt. A kifogásolt reklámban Ted, a huncut plüssmackó többek között egy vonalkód-leolvasót molesztál, ami sértette több néző érzékenységét. A reklámfelügyelet tüzetesen kivizsgálta a panaszokat, és a következő eredményre jutott: a vonalkódot molesztáló plüssmackó nem sérti a jó ízlést, MERT VICCES!

Számos panasz érkezett az új-zélandi reklámfelügyelethez a Ted című vígjáték tévében látható előzetese miatt. A kifogásolt reklámban Ted, a huncut plüssmackó többek között egy vonalkód-leolvasót molesztál, ami sértette több néző érzékenységét. A reklámfelügyelet tüzetesen kivizsgálta a panaszokat, és a következő eredményre jutott: a vonalkódot molesztáló plüssmackó nem sérti a jó ízlést, MERT VICCES! Ami nem lehet véletlen, hiszen vígjátékról van szó. Ezek után a különösen érzékeny új-zélandi nézők kénytelenek lesznek elkapcsolni a felgerjedt plüssmackóról, mert bizony továbbra is molesztálni fogja a szupermarketek pénztáraiban rendszeresített digitális eszközt, míg le nem cseng a filmet beharangozó kampány.

Ted, a plüssmackó egy kisfiú karácsonyi kívánsága révén kel életre, és ekkor még nem lehet tudni, mennyi baj lesz a csodából. Amikor a kisfiú nagy lesz (Mark Wahlberg), Ted még mindig ott ül a nyakán, és folyamatos trágárkodásra, sörözésre és füvezésre ösztönzi, amibe még a csajok stírölése is belefér. Ez nagyon nem tetszik hősünk barátnőjének (Mila Kunis), aki szeretné, ha párja végre felnőne. Ebből akkora bonyodalom keletkezik, hogy a vonalkód-leolvasó mártíromsága kismiska hozzá képest.

(Ted - hazai bemutató: augusztus 23.)


süti beállítások módosítása