látogató számláló

Óvakodj Emma Watsontól!

Emma Watson kész katasztrófa, legalábbis a számítógép-tulajdonosok számára. Ő a legveszélyesebb sztár az interneten a McAfee szoftvercég felmérése szerint: ha a nevére kattintunk, nagy valószínűséggel vírusokat és kémprogramokat telepítenek a gépünkre.

Emma Watson kész katasztrófa, legalábbis a számítógép-tulajdonosok számára. Ő a legveszélyesebb sztár az interneten a McAfee szoftvercég felmérése szerint: ha a nevére kattintunk, nagy valószínűséggel vírusokat és kémprogramokat telepítenek a gépünkre. Az Emma Watson-pletykákat, pláne meztelen fotókat ígérő honlapok a kiberbűnözők idei kedvencei, ezzel a színésznő kiütötte az első helyről Heidi Klumot, aki tavaly viselte a legveszélyesebb internetceleb kétes értékű címét.
Sokat elárul az internetezők preferenciáiról, hogy a lista további kilenc helyén is csupa női sztár tanyázik: Jessica Biel, Eva Mendes, Selena Gomez, Halle Berry, Megan Fox, Cameron Diaz, Salma Hayek, Shakira és Sofia Vergara. Az első húsz veszélyes internetceleb közé csak egy férfi jutott be, Jimmy Kimmel amerikai humorista, de nem valószínű, hogy a hackerek szintén a meztelen fotóival csábítanák a felhasználókat.

Emma Watson jelenleg a Noah című bibliai eposzt forgatja, amelyben a címszerepet Russell Crowe alakítja.

(Noah - hazai bemutató: 2014. április)


süti beállítások módosítása