látogató számláló

Hotel Transylvania – hatalmas siker

A szörnyek népszerűek. Ha viccesek is, akkor biztosan sikert aratnak. A múlt hétvégén az Egyesült Államok mozijaiban a Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak című animációs családi vígjáték volt a legnézettebb film.

A szörnyek népszerűek. Ha viccesek is, akkor biztosan sikert aratnak. A múlt hétvégén az Egyesült Államok mozijaiban a Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak (Hotel Transylvania, hazai bemutató: október 4.) című animációs családi vígjáték volt a legnézettebb film. Sőt, az Adam Sandler és Selena Gomez eredeti hangját is felhasználó, színpompás komédia rekordokat döntve érkezett: egy hétvége alatt 43 millió dollárért váltottak rá jegyet! A sötét lovag – Felemelkedés óta ez volt a legjobban sikerült premier az USA-ban.

Szeptemberben még soha nem költöttek Amerikában ilyen sokat egyetlen filmre, a Sony Pictures Animation pedig még soha nem aratott ekkora sikert – pedig ők szállították tavaly az elsöprően népszerű Hupikék törpikék-filmet is. Az amerikai mozik jó néhány hete rosszul mentek, de ez a bemutató végre megtörte a jeget: az elmúlt hétvégén 20%-kal eredményesebbek voltak a filmszínházak, mint tavaly ilyenkor.

A népszerűség természetesen nem véletlen. A lázadó kamaszlányával viaskodó Drakula gróf és szeretnivalóan mókás baráti köre (Frankenstein, Vérfarkas, a Múmia és a többiek) története a felmérések szerint egyszerre szórakoztatja a kicsiket és a nagyokat: a film igazi animációs sikernek ígérkezik!


süti beállítások módosítása