látogató számláló

Keanu Reeves kirúgta a menedzserét

Megszabadult menedzseréről Keanu Reeves. Nehéz döntés lehetett, mert Erwin Stoff 32 éven át intézte a sztár ügyeit, vagyis 16 éves kora, azaz karrierjének kezdete óta.

Megszabadult menedzseréről Keanu Reeves. Nehéz döntés lehetett, mert Erwin Stoff 32 éven át intézte a sztár ügyeit, vagyis 16 éves kora, azaz karrierjének kezdete óta. A szakítás oka: Stoff menet közben annyira kikupálódott, hogy sikeres producer lett belőle, és alig maradt már ideje arra, hogy Reeves érdekeit képviselje, azaz jó szerepeket hajtson fel számára. A több évtizedes kapcsolat végére a 47 ronin című szuperprodukció körüli mizéria tette ki a pontot: Stoff annyira el volt foglalva a saját filmjeivel, hogy nem vette észre, a szamurájos bosszúdrámában nem elég hangsúlyos Reeves szerepe. Ez csak a film vágásakor derült ki, és emiatt kellett gyorsan utóforgatást elrendelni.

Stoff kirúgásában állítólag az is szerepet játszott, hogy Reeves húga ki nem állhatja, és már egy ideje kapacitálta a sztárt, hogy mondjon fel neki.

Reeves egyébként maradt ugyanannál a menedzserügynökségnél, ahol Stoff képviselte az érdekeit, tehát továbbra is a 3 Arts Entertainment ügyfele.

(47 ronin - hazai bemutató: 2013. december)


süti beállítások módosítása