látogató számláló

Top 5: 2012 legjobb színésznői

Top 5-ös listám, hogy szerintem idén kik voltak a legszebb, legjobb színésznők.

Top 5-ös listám, hogy szerintem idén kik voltak a legszebb, legjobb színésznők.

5. helyezett:

Scarlett Johansson. A Bosszúállókban megmutatta, hogy rövid, vörös színű hajjal is jól néz ki. A feszülős ruha még mindig kiemeli a bájait. Sőt, a Hitchcock c. filmben bebizonyította, hogy a retro style is jól áll neki. És még tehetség is szorult belé.

4. helyezett:

Mila Kunis. Bármit megnézek, amiben Mila szerepel. Lehet, hogyha a Tedben nem lett volna benne, meg sem néztem volna. Hosszú színészi pálya áll mögötte. A Max Payne-filmet miatta érdemes csak megnézni. Lehet, hogy még megéljük, hogy Oscar-díjat is kap. Mindenesetre évről évre szebb és tehetségesebb lesz.

3. helyezett:

Charlize Theron. Idén nagyon sokat kaptunk Charlize-ből. Játszott a Prometheus-ban, A Hófehér és a vadászban. Sőt idén jelent meg nálunk a hazai mozik által nem vetített Pszichoszingli is. Mindegyikben nagyon jól játszott. És a mai napig nem tudom felfogni a Hófehér és a vadász koncepcióját, hogy Charlize-nál, hogy lehet szebb Kristen Stewart? Ezt a mai napig nem tudom lenyelni. A Prometheus-ban pedig megmutatta, hogy a latex ruha még mindig ugyan olyan jól áll neki, mint az Aeon Fluxban.

2. helyezett:

Anne Hathaway. A sötét lovag: Felemelkedésben nagyon jól hozta a Macskanő szerepét. Nagyon meglepett. Sőt az is, hogy a latex ruha ilyen jól áll rajta, és az is, hogy milyen jó segge van. Szerintem most vált igazán érett nővé. És nagyon jól áll neki. A nyomorultak poszterén is nagyon szép (hosszú hajjal). Szép gesztenyebarna szemét órákig el tudnám nézni. Viszont azért került csak a második helyre, mert a rövid haj sajnos nem annyira áll jól neki, és remélem, hamar visszanöveszti.

1. helyezett:

Jennifer Lawrence. Az X-Men: Az elsőkben is már megnéztem, hogy milyen jó színész. Nagyon jó alakítást nyújtott. Idén viszont megmutatta Az éhezők viadalában, hogy tényleg egy jó színész, és nem olyan, mint a többi tinisztár. Eszméletlen jól játszotta Katniss szerepét. Tényleg mintha csak a könyvből lépet volna elő. A napos oldal című filmet még nem láttam, de ott is biztos hozni fogja a formáját. A House at the End of the Street-et meg egyedül ő menti meg attól, hogy teljesen lehúzzam azt a filmet. Megmerem kockáztatni, hogy lesz még olyan szerepe, ami Oscar-jelölést fog kapni. Persze nem az elkövetkezendő három évben, de biztos, hogy lesz. Az éhezők viadala folytatását pedig nagyon várom.


süti beállítások módosítása