látogató számláló

Magic Boys - trailer

Szavazz ránk a Goldenblog 2012-n ide kattintva! Köszönjük!


Újabb fasírt a mozikban

2009-ben még az égből hullott az étel, jövőre idomíthatatlan vadállatok formájában érkeznek majd: alma-kígyók, dinnye-elefántok, és rákszirom-majmok lepik el a vásznat.


A második Millennium

Lisbeth Salander visszatér. David Fincher A tetovált lány rendezésének kritikai és közönségsikere után szinte egyértelműnek tűnt, hogy a sötét hangulatú, hátborzongató Millennium-trilógia folytatódni fog.


Fék nélkül New Yorkban

A trükkök korában készült egy szemkápráztató film, amelynek legtöbb jelenetét igazi helyszínen, igazi színészek igazi akciójelenetekben vettek fel. A Fék nélkül főhősei New York-i biciklis futárok, akik olyan bűnügybe keverednek, ahol gyorsabbnak kell lenniük, mint üldözőiknek.


Sandler, a vámpír

Adam Sandler szupersztár, mégsem szakadt el a valóságtól. Ha munkára kerül a sor, pont azok a szempontjai, mint mindenki másnak a világon: végezz jó munkát, és végezd el a lehető legkönnyebben.


Kritika: Ted

Seth barátunk első mozifilmje hazánkat is meglátogatta. Íme egy beszámoló róla.


Red 2 - plakát


Vadállatok (Savages) - magyar előzetes

Szavazz ránk a Goldenblog 2012-n ide kattintva! Köszönjük!


Kevin Costner mentor lesz, Kenneth Branagh rosszalkodik

Sokkal jobban alakul a Jack Ryan-reboot, mint arra korábban bárki is számított volna. Tom Clancy halhatatlan hőse, Jack Ryan CIA-szakértő eddig olyan filmekben mentette meg Amerikát, mint a Férfias játékok vagy a Végveszélyben, most pedig újraindul a sorozat a fiatal Jackkel.


Barátnő helyett kutyát tart A Bourne hagyaték sztárja

Oscar-jelölt sztár és szuperfilmek szereplője, három éve mégsincs komoly barátnője Jeremy Rennernek, ehelyett két francia bulldoggal osztja meg ágyát. A két miniatűr kutya azután lett élettársa, hogy öreg kedvence, Franklin tavasszal kimúlt.


A britek megcsonkították Oliver Stone-t

A brit nézők rosszul jártak, mert náluk erősen megvágták Oliver Stone Vadállatok című thrillerét, különben a legszigorúbb, csak 18 éven felülieknek ajánlott besorolást kapta volna.


A mackógyártók is hozzászólnak a Tedhez

Folytatja diadalmenetét a Ted című vígjáték, amelyben Mark Wahlbergnek valahogy le kell vakarnia magáról Tedet, az életre kelt plüssmackót, ha végre felnőtt ember szeretne lenni. Mivel Ted többször önironikusan említi a filmben, hogy őt az amerikai Hasbro játékgyár állította elő, a klasszikus plüssmackók gyártója, a brit Merrythought kötelességének érezte megszólalni.


Bobby Farrelly a Dumb & Dumber folytatásáról

Bobby Farrelly elárult egy keveset a Jim Carrey és Jeff Daniels főszereplésével készült 1994-es film folytatásának történetéről:

"The story revolves around the fact that one of them may have sired a child. They want to go and find the child because he's having a kidney problem and he wants to ask him for one of his kidneys."

The story revolves around the fact that one of them may have sired a child. They want to go and find the child because he's having a kidney problem and he wants to ask him for one of his kidneys.

Frankenweenie: Ebcsont beforr - magyar plakát


Némó nyomában 3D - magyar plakát

2012. november 29-től újra a mozikban 2004 legjobb animációs filmje!


süti beállítások módosítása