látogató számláló

Óriási újdonságok

Azt hihetnénk, Bryan Singer már nem vágyik élményekre. Ő a világ egyik legsikeresebb rendezője, A közönséges bűnözők rafinált krimije óta szupersikeres sorozatot csinált az X-Men-sztoriból, rendezett világháborús izgalmat Tom Cruise-zal és az ő kezében született újra Amerika legnépszerűbb hőse, Superman.

Azt hihetnénk, Bryan Singer már nem vágyik élményekre. Ő a világ egyik legsikeresebb rendezője, a Közönséges bűnözők rafinált krimije óta szupersikeres sorozatot csinált az X-Men-sztoriból, rendezett világháborús izgalmat Tom Cruise-zal és az ő kezében született újra Amerika legnépszerűbb hőse, Superman. És még mindig van előtte meghódítandó terület. Az óriásölő (12E) (Jack, the Giant Slayer, hazai bemutató: március 28.) című film látványos, kalandos utazás egy fantázia-világba, melyben messze a Föld fölött óriások élnek. És a rendező nem győzi számlálni, hogy e film forgatása hányféle új élménnyel ajándékozta meg. A listát így foglalta össze egy újságírónak:

– Ez az első 3D-filmem, az első olyan filmem, amelyben kizárólag digitálisan létező lények vannak, az első filmem, amely az elektromosság előtti világban játszódik, az első filmem, amelyben lovak szerepelnek… és a harmadik filmem macskákkal.

Tény, hogy a macskáknál fontosabb szereplők az emberek ellen hadba induló óriások: hiszen A Gyűrűk Ura-szerű történet alapjában nem más, csak egy mese – igaz, nagyon nagy költségvetésből újjáteremtve.


süti beállítások módosítása