látogató számláló

Csúfolták az új sikerfilm sztárját

Víziló, traktor, gigantikus rém - ezzel a három durva jelzővel illeti egy amerikai kritikus Melissa McCarthyt, a Személyiségtolvaj című vígjáték sztárját.

Víziló, traktor, gigantikus rém - ezzel a három durva jelzővel illeti egy amerikai kritikus Melissa McCarthyt, a Személyiségtolvaj című vígjáték sztárját. Rex Reed, a New York Observer internetes lap veterán kritikusa, nyolc sikerkönyv szerzője nagyon berágott a filmre, de különösen McCarthyra. Azt írja, a népszerű komika az egész nyomorult karrierjét arra alapozza, hogy kövér és idegesítő, és ezt a két tulajdonságát most csúcsra járatja a Személyiségtolvajban. A kritikus kirohanása hatalmas botrányt kavart, az olvasók kommentek százait írták, kifogásolva, hogy miért a 100 kilós színésznő testi tulajdonságaival foglalkozik Reed, ahelyett, hogy a filmet értékelné szakszerűen. Az egyik olvasó szerint a kritikus megérdemelné, hogy stílszerűen vízilovak tapossák agyon.

Melissa McCarthy egyébként nemes bosszút állt a kritikuson: a Személyiségtolvaj az idei év legjobb nyitását produkálta Észak-Amerikában. A film a legszebb várakozásokat is felülmúlva 36,6 millió dollárt hozott a mozipénztárakban. Ha nincs a hóvihar, az összeg akár 40 millió fölé is mehetett volna, vélekednek iparági bennfentesek.

(Identity Thief - hazai bemutató: 2013. február 21.)


süti beállítások módosítása