látogató számláló

Óriásölő, nagy tervekkel

Itt az új generáció: Nicholas Hoult mindössze 22 éves angol színész. Első nagy sikerét az Egy fiúról gyerekfőszerepében aratta 12 évesen – de az már a 13. tévés vagy filmes megbízása volt.

Itt az új generáció: Nicholas Hoult mindössze 22 éves angol színész. Első nagy sikerét az Egy fiúról gyerekfőszerepében aratta 12 évesen – de az már a 13. tévés vagy filmes megbízása volt. Azóta szerepelt nagysikerű sorozatban (Skins) és megafilmben (X-Men – Az elsők), jelenleg az ő filmje vezeti az amerikai toplistát, és hamarosan jön a következő bemutatója, amiről már most biztos, hogy óriási lesz. Ő játssza ugyanis Az óriásölő (12E) (Jack, the Giant Slayer, hazai bemutató: március 28.) emberméretű főszereplőjét Bryan Singer A Gyűrűk Ura-szerű fantasy filmjében, azután pedig indul az új X-Men-film forgatása, amelyben múlt és jövő találkozik. Az elsők szereplőgárdája (köztük Hoult valamint Michael Fassbender és James McAvoy) együtt játszik majd a nagy visszatérőkkel: Hugh Jackman-nel, Patrick Stewart-tal, Anna Paquin-nal, sőt, talán Halle Berry-vel is. És ez még nem minden: Hoult már bejelentette: szívesen venné át a stafétabotot Daniel Craig-től, amikor az kiöregszik az egyre fiatalodó James Bond-sorozatból.

Csupán egy dolog nem tökéletes az ifjú sztár életében: januárban szakított barátnőjével, Jennifer Lawrence-szel, akivel több, mint két éve járt. De még e téren sincs minden veszve. Jennifer mindig olyan szépen nyilatkozik egykori párjáról, hogy nem is érteni, miért szakított vele: „Az egyetlen, a legjobb barátom – mondta a színésznő az ifjú óriásölőről. – Ő a legjobb fej ismerősöm, és az ő viccein tudok a legjobban nevetni.”

A fiatalok az X-Men – Az elsők forgatásán jöttek össze. Ha nem jön közbe valami óriási változás, a folytatás készítésekor talán újra összemelegednek.


süti beállítások módosítása