látogató számláló

Bruce Willis szögre akasztaná a véres trikót

Minden idők egyik legnagyobb akciósztárjaként ismerjük Bruce Willist, pedig jeles színpadi színészként kezdte, híres drámák sorában remekelt. Haja is sokkal több volt akkoriban. Most, 57 évesen, megannyi sokszázmilliós kasszasikerrel a háta mögött azt fontolgatja, hogy visszatér a világot jelentő deszkákra.

Minden idők egyik legnagyobb akciósztárjaként ismerjük Bruce Willist, pedig jeles színpadi színészként kezdte, híres drámák sorában remekelt. Haja is sokkal több volt akkoriban. Most, 57 évesen, megannyi sokszázmilliós kasszasikerrel a háta mögött azt fontolgatja, hogy visszatér a világot jelentő deszkákra. Először 1977-ben lépett színpadra alig 22 évesen, és azután évekre elkötelezte magát a színházzal. A fordulat 1984-ben következett be, amikor beugrott Ed Harris helyére a Fool for Love című Sam Shepard darabban. Olyan kiváló alakítást nyújtott, hogy a hollywoodi producerek felfigyeltek rá, és ezzel beindult Willis filmes karrierje. Azóta csak nézőként tette be a lábát színházba, miközben több mint 50 filmet forgatott, amelyek összbevétele csaknem eléri a 3 milliárd dollárt. Most úgy érzi, megérett az idő a változásra. "Fontolgatom, hogy visszamegyek a színházba - morfondírozik legújabb interjújában. - Sokkal jobban behatárolható munka, és tényleg a magam ura vagyok. Persze azért még a filmezést sem hanyagolom teljesen. Egyelőre tudok szaladgálni és verekedni, úgyhogy csinálom, amíg bírom."

Bruce Willis csúcsformában tér vissza a G.I. Joe: Megtorlásban. Miután a GI. Joe-csapatot elárulják, csak egy reményük marad: Joe Colton tábornok, akinek becenevéről magát az osztagot elnevezték. A tábornokot természetesen Willis alakítja.

(G.I. Joe: Retaliation - hazai bemutató: 2013. április 4.)


süti beállítások módosítása